Corona - regels


1. Algemeen

De algemene regels blijven van toepassing:

  • Heb je (milde) klachten, blijf thuis
  • Houd anderhalve meter afstand
  • Nies/hoest in je ellenboog
  • Roep/schreeuw niet
  • Was regelmatig je handen
  • Het clubhuis en de horeca zijn gesloten
  • Op het complex worden geen ouders/toeschouwers toegelaten

 

2. Registratie via QR code verplicht

Vanaf 28 augustus is iedereen, van 13 jaar en ouder, die op SCHC komt, verplicht zich te registreren. Registreren kan op 2 manieren:

1. Op voorhand inschrijven via www.schc.nl/registratie

2. Via de QR-code op de posters die bij de entree hangen.

Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van vijf vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden. Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, trainers, coaches, rij-ouders en vrijwilligers in functie.

Als lid van SCHC kan je makkelijk inloggende je Lidnr. en je wachtwoord. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, log dan in op de SCHC app en klik op wachtwoord vergeten.

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie de bevestigingsmail als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers/handhavers van SCHC.

SCHC rekent erop dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt!

Privacy

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).

3. Looproutes

Om de 1,5 meter-regel en 'druk verkeer' te kunnen reguleren, zijn op de club looproutes en 'afstandstegels' aangegeven. Let hierop en volg deze.

4. Horeca dicht

De maatregelen van de overheid, dd. 28.09.2020, verplichten ons de horeca te sluiten

5. Clubhuis gesloten

Het clubhuis is gesloten. Gebruik van w.c.’s is mogelijk. Materiaal kan uit de lockers worden gehaald.   

6. Geen competitiewedstrijden voor jeugd

De trainingen gaan door. 

7. Geen hockey boven 18 jaar

8. Geen toeschouwers tijdens trainingen en (onderlinge) wedstrijden

9. Kleedkamers

De kleedkamers zijn tot nader order gesloten voor alle teams.

Tot slot

Naleven van deze regels kunnen wij (bestuur en medewerkers clubhuis) niet alleen doen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Gebruik je gezonde verstand! Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden "klein” in, de gevolgen kunnen groot zijn. Het zou kunnen betekenen dat we alsnog niet kunnen hockeyen dit seizoen.

SCHC wenst je een plezierig, veilig en sportief seizoen!


PS: Let op, afhankelijk van de ontwikkeling van het virus kunnen de maatregelen in de komende periode nog worden aangepast! Houd de website/app en de Stichtenaar in de gaten.

 

Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV