Inschrijfformulier 2020-2021

Vanaf 1 januari 2020 is er de mogelijkheid tot inschrijven voor het nieuwe seizoen.
Nieuwe leden dienen voor 1 oktober 2020 tenminste 6 jaar oud te zijn.

Op 31 maart sluiten we de inschrijving voor benjamins, 3-tal, 6-tal, 8-tal en D-jeugd.
 
Uit deze inschrijvingen bepalen we de eerste ronde van aan te nemen leden. We proberen iedereen hierover voor eind april te berichten. Het is nog mogelijk na 1 april aan te melden, maar eventuele plaatsing is dan alleen nog maar mogelijk indien er nog open plekken zijn.

Voor de overige leeftijdscategorieën geldt geen eerste sluitingstermijn van 31 maart.

Stichtsche wijst u op de volgende van toepassing zijnde documenten:

LET OP: JE INSCHRIJVING IS PAS VOLTOOID, ALS JE EEN BEVESTIGINGSMAIL HEBT ONTVANGEN.

Categorie
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Extra informatie
   
   
   
   
   
Hockey ervaring
   
   
   
   
Arbitrage
   
   
   
   
Studie/Beroep ouder*
  * niet verplicht om in te vullen. Wij zijn graag op de hoogte om eventueel een beroep op uw specifieke deskundigheid te kunnen doen

 
   
Vrijwilligerswerk
  SCHC draait mede dankzij vrijwilligers. Wij kunnen onze doelstellingen niet bereiken zonder de actieve betrokkenheid van vele leden en ouders. Bereidheid tot vrijwilligersinzet is daarom een noodzakelijke voorwaarde voor het lidmaatschap. U kunt hieronder aangeven waar wij u voor kunnen benaderen. Minimaal 2 keuzes invullen!

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Termijnbetalingen
  De contributieverplichtingen kunnen in 1 termijn of 3 termijnen worden voldaan. De termijnen zijn juli/september/november. Wordt u lid na 1 oktober, dan zal de contributie in 1 keer van uw rekening worden afgeschreven.

 
   
Ondertekening
  Door ondertekening gaat u akkoord met het machtigen aan Hockeyclub SCHC om de verschuldigde contributie af te schrijven van het door u opgegeven bank- of gironummer. Uw automatische incasso wordt stopgezet na het opzeggen van het lidmaatschap van Hockeyclub SCHC conform onze voorwaarden. Ondergetekende geeft aan kennis te hebben genomen van hetgeen vermeld staat op de pagina's lidmaatschap en contributie en is daarmee akkoord. Onder de 18 jaar kan alleen de ouder/verzorger het formulier invullen.

 
   
   
Reunist
   
   
Privacy Statement
  Door ondertekening gaat u akkoord met SCHC's privacy statement. Het document kunt u vinden boven aan het inschrijfformulier en onder Stichtsche/privacy statement. Hiermee geeft u tevens toestemming dat foto's en/of filmpjes geplaatst kunnen worden op de app en website en social media van SCHC.

 


Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV