Heren 1 is ook dit jaar weer in het nieuw gestoken door onze trouwe supporter Van Gils!

Nieuwsafbeelding
21-9 | Heren 1 is ook dit jaar weer in het nieuw gestoken door onze trouwe supporter Van Gils! Wie wilt er nou niet zo strak bijlopen als onze mannen van Heren 1?

Ga bij ze langs in één van hun prachtige winkels o.a. op de Van Baerlestraat 74 in Amsterdam of bij de
Lees meer

Stern Auto aanwezig op Super Sunday

Nieuwsafbeelding
19-9 | Zondag op Super Sunday is ook onze sponsor Stern Auto te gast. Rondom de wedstrijd van Dames 1 en Heren 1 zullen zij aanwezig zijn om u de mooiste modellen van Mercedes Benz te laten zien. Ook de nieuwste 100% elektrische EQC zal te bewonderen zijn. 


Lees meer

AANGEPAST HOCKEY (G/LG-HOCKEY)

18-9 | Hockey is leuk en gezond, ook voor kinderen met een verstandelijke/lichamelijke beperking. Wil jouw kind hockeyen, maar past hij/zij niet bij het reguliere hockey? En wil je dat je kind in een veilige en plezierige omgeving spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey aanleert? 
Lees meer

Dames 1 wint van Laren; Heren 1 opent in de promotieklasse met gelijkspel

Nieuwsafbeelding
15-9 | Dames 1 was voor Laren vandaag veel te sterk. Na de rust zette Carlien SCHC op voorsprong, waarna nog 4 doelpunten volgden. Onze nieuwkomer Pien Dicke scoorde 2 keer. Ook Yibbi Jansen  scoorde voor haar nieuwe ploeg. Kyra zorgde voor de 0-5.  Goed gedaan dames!
Lees meer

START Tegelactie

Nieuwsafbeelding
13-9 | Zoals jullie wellicht al eerder gelezen hebben gaan we weer starten met een nieuwe tegelactie, en wel op aanstaande Super Sunday 22 september!!!
Lees meer

Scheidsrechtersexamen voor eerste jaars B en andere jeugdspelers.

Nieuwsafbeelding
13-9 | Op woensdag 25 september en maandag 30 september wordt het examen afgenomen voor de scheidsrechterskaart.  Voor het examen worden alle eerste jaars B-spelers en oudere jeugdspelers die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart, per mail uitgenodigd. Deelname aan het
Lees meer

ZATERDAG 21 SEPT VERKOOP GEVONDEN VOORWERPEN

Nieuwsafbeelding
13-9 | Zaterdag 21 september worden de gevonden voorwerpen weer verkocht in het clubhuis van 09:00 tot ongeveer 15:00 uur
Er zijn met name veel jassen, scheenbeschermers, sticks, schoenen, handschoentjes etc.  Let op: alleen contant betalen!

Lees meer

Aankondiging Algemene Leden Vergadering op 23 september

Nieuwsafbeelding
8-9 | Op 23 september vindt de ALV plaats. U bent van harte welkom om 20:00 uur in het Clubhuis.  Agenda: Terugblik seizoen 2018-2019 Wisselingen in bestuur SCHC Vooruitblik 2019-2020
Lees meer

SCHC Heren 1 golfdag 11 oktober

Nieuwsafbeelding
8-9 | Geachte  Sticht sche  supporter ,      
Lees meer

Reminder Spelregelcafe

Nieuwsafbeelding
7-9 | Vergeet niet om je in te schrijven voor het spelregelcafé. In samenwerking met de KNHB organiseren wij op de club een spelregelcafé om alle scheidsrechters, coaches,  managers  en supporters voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
Lees meer

Coen van Bunge legt de nieuwe spelregels uit in een filmpje!

Nieuwsafbeelding
2-9 | Alle 7 nieuwe regels op een rijtje.
In vijf afleveringen informeerden we jullie over de nieuwe spelregels dit seizoen. In een kort filmpje zet topscheidsrechter Coen van Bunge alle zeven nieuwe regels nog een keer op een rijtje.
Lees meer

Hoofdsponsor

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]