Actueel

Halve finale EK dames [email protected]

Nieuws afbeelding

23-8 Donderdagavond, 24 augustus, vanaf 18.00 uur, saté & frites met garnituur in het clubhuis. Daarna op groot scherm samen hockey kijken en onze oranje dames aanmoedigen.

Kosten: 10 euro. Meld je snel aan, niet later dan donderdagochtend 10.00 uur, via [email protected]  o.v.v.  je naam en het aantal personen waarmee je komt eten.


Lees verder

Actueel

Fysio jeugdspreekuur Paramedisch Centrum start weer op 28 augustus

22-8Op maandag en donderdag is er van 18:00 tot 19:00 uur inloopspreekuur op SCHC in de fysioruimte van het clubhuis. Jeugdleden kunnen gratis en vrijblijvend hun blessure laten beoordelen.

Lees verder

Actueel

Scheids bedankt! Kom naar het spelregelcafé maandag 18 september.

Nieuws afbeelding

22-8
"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Afgelopen seizoen heb je ervoor gezorgd dat alle spelers lekker hun wedstrijden hebben kunnen spelen en ook komend seizoen doen wij graag weer een beroep op jou. Daar willen we je voor bedanken. In het kader van de Week van de Scheidsrechter organiseren wij speciaal voor alle

Lees verder

Actueel

Jan Pouw en Jan van Dun, de kanjers van onze club!

Nieuws afbeelding

6-8 Deze 2 Jannen zijn de afgelopen maand dagelijks van half zeven tot laat in de middag op de club aan het cheffen geweest om de gemaakte plannen ten uitvoer te brengen! 

Lees verder

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram