Actueel

Oasis Premium Resorts hoofdsponsor van SCHC Dames 1

Nieuws afbeelding 25-12

Bilthoven, 14 december 2021 – Oasis Premium Resorts is vanaf heden hoofdsponsor van Dames 1. De aanbieder van premium resorts in Nederland, Oostenrijk en Frankrijk verbindt zich voor drie seizoenen aan de club. 


Oasis Premium Resorts is een snelgroeiende exploitant van premium resorts die zich onderscheidt met luxe vakantiewoningen en de service en voorzieningen van een 4 - 5 sterren hotel. De resorts bevinden zich op toeristische toplocaties. 

"Wij zijn er trots op onze naam te verbinden aan dit topteam. Het damesteam van SCHC draait al jaren mee in de top van de hoofdklasse. We kijken er naar uit de ambities van de club en het team te ondersteunen. Er is een uitstekende match met de hockeyliefhebber enerzijds en ons aanbod van premium resorts anderzijds. Met deze samenwerking zien we een goede kans hockey-minnend Nederland met ons kennis te laten maken”, zegt Jurgen Mensink, CDO Oasis Premium Resorts. 

"SCHC is hartstikke blij een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden voor Dames 1. Samen gaan wij er alles aan doen om op en naast het veld de sponsordoelstellingen te behalen’’, zegt Sebastiaan Westerhout, bestuurslid sponsoring SCHC.

Oasis Premium Resorts is als hoofdsponsor niet alleen op de shirts en borden rond het veld te zien, maar zal ook betrokken zijn bij activiteiten op de club. 


Over Oasis Premium Resorts 

Oasis Premium Resorts is in 2013 opgericht en heeft beheerorganisaties in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk. Oasis Premium Resorts is een snel groeiende exploitant van premium resorts die een onderscheidende beleving biedt dankzij het aanbod van luxe vakantievilla’s, appartementen of chalets in combinatie met hotelservice en luxe faciliteiten. Alle resorts bevinden zich op toplocaties: Oasis Punt West aan het Grevelingenmeer, Oasis Les Jardins aan de Franse Atlantische Oceaan, Oasis les Portes du Soleil MountainResort in de Franse alpen en in Oostenrijk Oasis Princess Bergfrieden Seefeld Mountain & Golf Resort. In Oostenrijk worden onder de naam Oasis PURE Resorts ook premium resorts geëxploiteerd in Westendorf, Schruns, Warth-AlbergEhrwaldLermoos en Mittelberg/Pitztal. Verder beheert de organisatie een aantal zogenoemde ‘white label’ vakantieparken die onder eigen naam worden geëxploiteerd


www.oasisresorts.com

@oasispremiumresorts


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV