Actueel

LET OP: KLEDING EN SCHOENEN KUNNEN NOG INGELEVERD WORDEN TOT 8 DECEMBER!

1-12 Beste leden,

Bijna anderhalf jaar later dan gepland vanwege de Covid-19-maatregelen komt het er dan toch echt van!

DE KLEDING EN SCHOENEN INZAMELACTIE !Voor elke kilo krijgt SCHC €0,25.

Van donderdag 11 november tot woensdag 1 december as. zal er rechts naast de ingang van het clubhuis een container staan waar iedereen gebruikte kleding en schoenen in kan deponeren. De spullen kunnen in afgesloten vuilniszakken/tassen/shoppers gedaan worden. 
Smart-recycling wil de afvalberg niet nog hoger maken en met deze groene manier van werken een positieve bijdrage leveren aan het milieu. De schoenen en kleding worden elders in de wereld hergebruikt of gerecycled tot andere textielstoffen.

Als gevolg van Corona geeft Smart-Recycling (vanwege veranderde eisen van hun  afnemers) de voorkeur aan spullen die nog een 2e ronde meekunnen. Echter oude hockeyschoenen en kleding met een gaatje kunnen gewoon ingeleverd worden.

Dus kijk in je kelder en mest de kasten nog een keer uit tussen11 november en 1 december en help mee om zoveel mogelijk kleding en schoenen op te halen voor mensen die dat nodig hebben.

DEEL DIT BERICHT OOK MET FAMILIE EN VRIENDEN EN OP JE FB/INSTA ACCOUNT zodat we zoveel mogelijk geld op kunnen halen voor SCHC!

Voor meer informatie en filmpjes/foto's en blogs kan gekeken worden op www.smart-recycling.nl

HARTELIJK DANK!
Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV