Actueel

SCHC - Verantwoord sporten

Nieuws afbeelding 12-8

Langzaam maar zeker starten we op voor het seizoen 2020-2021. Heren en Dames 1 en 2 en ook de opleidingsteams zijn gestart met hun trainingen en enkele teams hebben al een oefenwedstrijd in de benen. SCHC zet zich enorm in om deze activiteiten op SCHC zo corona-proof mogelijk te laten verlopen.

We zoeken nog naar de beste en veiligste aanpak. Aanstaande maandag vergadert het bestuur over de opstart en aanpak voor de komende periode. Mocht je een goed idee hebben, over hoe we corona te lijf kunnen, zodat we kunnen blijven sporten op een veilige manier, mail je suggesties voor aanstaande maandag dan naar: [email protected], zodat Christiaan Boer de punten mee kan nemen naar de vergadering.

Om ideeën te kunnen aandragen is het belangrijk om te weten met welke richtlijnen we te maken hebben. In de bijlage het sportprotocol verantwoord sporten van het NOCNSF.

Op pagina 10 t/m 12  de adviezen voor sporters, ouders/ verzorgers en toeschouwers.

Voor allen die nu al aan  het sporten zijn, graag speciale aandacht voor onderstaand punt uit het protocol:

 - vanaf 13 jaar: draag een mondkapje wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan en of bij uitwedstrijden;

Dit betekent dat sporters en ouders altijd een mondkapje bij zich moeten hebben. Vergeet dit niet!

Bijlage

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV