Actueel

SCHC - bestellen trainers- en keepersmaterialen

6-8

 

Beste keepers, coaches, trainers en managers,

Onlangs heeft de inname van training- en keepersmaterialen plaatsgevonden. Veel spullen zijn weer retour gekomen, waarvoor dank. Nu de uitdaging ook de uitgifte van training- en keepersmaterialen voor het nieuwe seizoen vlotjes te laten verlopen.

Om dit te bereiken vragen wij wederom jullie medewerking! LET OP: i.v.m. Covid19 zal de uitgifte anders georganiseerd worden dan eerdere jaren.

De uitgifte bestaat uit 3 stappen  die we hieronder toelichten. Een cruciaal onderdeel hiervan vormt het gebruik van het bestelformulier (zie bijlage)!

1.      Iedereen die materialen van SCHC in bruikleen wil nemen, dient het bijgevoegde bestelformulier volledig ingevuld per e-mail te retourneren naar [email protected]. Gelet op de tijd die nodig de tassen klaar te zetten, is de uiterlijke inleverdatum hiervoor zondag 16 augustus 2020.

2.      Op basis van de ontvangen bestelformulieren en de beschikbare materialen worden de tassen samengesteld en klaargezet voor uitgifte.

3.      Op de hieronder aangegeven data kunnen de tassen worden afgehaald. Ter plekke wordt een uitgifteformulier ondertekend en overhandigd en dient de borg á contant te worden voldaan. Zorg er dus voor dat je voldoende geld bij je hebt: € 150- voor keepersspullen senioren en junioren, 100,- voor keepersspullen jongste jeugd en  € 50,- voor trainingsmaterialen.

Schema uitgifte

Datum                                                                                                 Tijdstip                Locatie
Senioren en Junioren
:     
Dinsdag 
     25 augustus:
 19:00 - 21:00            Kleedkamer 'Gasten Heren 1'
Jongste Jeugd:
Donderdag  2
7 augustus:19:00 - 21:00            Kleedkamer 'Gasten Heren 1'

!!! Covid19 aanpassing: de uit te reiken materialen liggen opgeslagen in Kleedkamer ‘Gasten Heren 1’. Bij aankomst op het terrein aub de looproute volgen naar de picknicktafels en op gepaste afstand van elkaar een rij vormen en wachten tot je aan de beurt bent en naar binnen wordt geroepen. In de benedenruimte zal dus géén rij worden gevormd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel geadviseerd.

Zoals jullie kunnen zien is een snelle en veilige uitgifte alleen mogelijk als de bestelformulieren tijdig in ons bezit zijn en iedereen zich aan bovenstaande instructie en tijdschema houdt.

Dank alvast jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,
 
DE MATERIALENCOMMISSIE SCHC
[email protected]

Bijlage

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV