Actueel

XANDRION SPONSOR VAN SCHC

Nieuws afbeelding 15-7
Met heel veel plezier doe ik (bedrijf Xandrion) graag een bijdrage voor "mijn cluppie SCHC". Mijn naam is Rutger van Londen, ben 51 jaar waarvan bijna 40 jaar lid van SCHC. Ik speel nog steeds met veel plezier in VL1 en ben bestuurslid met als portefeuille Horeca & Events. Kortom SCHC speelde en speelt nog steeds een grote rol in mijn leven. 

Een hockeytalent ben ik nooit geweest, maar ik heb wel altijd tot aan de H1 selectie in de eerste teams gespeeld. Echt een fantastische tijd. Met name het kampioenschap in de zaal (jongens B1) waarin we in de finale wonnen van een heel sterk KZ B1 met 4-3. Dit onder leiding van Willem Donker (mijn favoriete coach) en uitblinker Richard Brinkman. Met zijn bekende oudere broer Jacques heb ik meer dan 10 jaar samengewerkt en van dichtbij mee mogen maken wat tophockey inhoudt. Jacques was toen coach van Heren 1 en behaalde een paar keer de play-offs. In die tijd was ik een fanatieke supporter en heb de spelers heel goed leren kennen. Die sfeer, die strijd, de tranen van geluk maar ook het delen van verliesverdriet vergeet ik ook nooit meer. Hoe meer je betrokken bent, de spelers en speelsters kent, des te leuker en spannender worden de wedstrijden. 


Het sponsorcontract staat op naam van Xandrion, waar ik met veel plezier al 15 jaar betrokken bij ben. Xandrion is een onafhankelijk inkoopnetwerk dat Leisure bedrijven binnen de recreatie, horeca, Wellness en sport) ondersteunt en begeleidt bij hun inkoopproces. Deze bedrijven profiteren van exclusieve condities op vrijwel alle inkoopsegmenten, zoals food & beverage, hygiëne & schoonmaak, energie & brandstoffen, bouw & techniek en dienstverlening & consultancy. Naast SCHC profiteren ook bedrijven zoals de Jaarbeurs, Optisport, Postillion Hotels en The International Wellness Group van onze dienstverlening. Sinds juni 2016 maakt Xandrion onderdeel uit van Compass Group, één van de grootste cateraars in de wereld. Er werken daar meer dan 600.000 mensen. Samen met dit bedrijf bundelen we de inkoop en onze kennis om daarmee een unieke dienstverlening neer te kunnen leggen voor onze doelgroep. Meer info kan je vinden op www.xandrion.nl

Ik dank mijn cluppie, mijn hockeymaatjes, de topteams en mijn medebestuurders voor zoveel jaar plezier en hoop daar nog heel lang van te mogen genieten. Onze club kan niet zonder vrijwilligers, aarzel niet om ons te helpen. Alle hulp is welkom!


 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV