Actueel

Maltha Zomerschool is geopend!

Nieuws afbeelding 27-5

De afgelopen maanden zijn voor alle leerlingen "anders” geweest en iedereen heeft het met of zonder hulp van buitenaf moeten redden met zijn/haar schoolwerk. De een heeft moeite gehad mee te komen online en bij de ander zijn wellicht achterstanden ontstaan. Een goede start maken in het nieuwe schooljaar is voor iedereen essentieel. 

Wat de hulpvraag ook is, onze Zomerschool biedt maatwerk vanaf groep 3 t/m Master. Vanaf nu t/m het einde van de zomervakantie zijn wij er om jou te helpen je achterstanden bij te werken, je studievaardigheden te verbeteren en om een goede start te maken in het nieuwe schooljaar. 

Benieuwd welk type Zomerschool bij jou past? Dat bespreken wij uiteraard eerst met de leerling en de ouder(s). Liever samen met een vriend of vriendin (of groepje) een vakantiecursus doen? Ook dat kan bij ons!

Zomerschool voor basisschoolleerlingen|https://www. malthastudiecoaching.nl/ diensten/studiebegeleiding- basisonderwijs/zomerschool- basisonderwijs/

Zomerschool voor middelbare school leerlingen|https://www. malthastudiecoaching.nl/ diensten/studiebegeleiding- middelbaar-onderwijs/ zomerschool/

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV