Actueel

Zijlijn bij de Gold Cup!

Nieuws afbeelding 6-5 De Dames van de Zijlijn waren in grote getalen gekomen om onze toppers van Dames 1 aan te moedigen. Helaas redde Dames 1 het net niet. Den Bosch won dankzij 2 vroege goals van Matla en Stichtsche  moest met een 1-2  genoegen nemen. Xan de Waard scoorde de 1-2. Het was een prachtige wedstrijd om te zien met veel kansen en de Dames hebben tot het eind gestreden. 

Op basis van het spel en de kansen hadden we zeker de shoot outs verdiend. Maaaaaarrr….. de belangrijkste wedstrijden komen vanaf 12 mei. En dan staan we weer zij aan zij en 100% achter onze Dames. Stichtsche, laat je hooooren! En Stichtsche zal van zich laten hoooren! ❤️💙

—————

De ZIJ-Lijn, vrouwen voor Dames 1

De ZIJ-Lijn is een groep betrokken vrouwen die Dames 1 support. Langs de lijn, buiten het veld en financieel. 
Langs de lijn zijn we de enthousiaste supporters die gezellig samen het team aanmoedigen. Wat ons bindt is onze betrokkenheid bij SCHC.  
Buiten het veld willen we er ook zijn voor het team. Tophockey spelen vergt veel van de vaak jonge speelsters. Na hun hockeycarrière ligt er nog een heel leven voor hen en ook daar bereiden ze zich al op voor door het volgen van een opleiding. De ZIJ-Lijn is er voor het damesteam bij vragen en problemen, in zeer brede zin. Dat kan het regelen van een stage zijn, een persoonlijk advies of het bieden van een luisterend oor. Binnen De ZIJ-Lijn zitten vrouwen met verschillende talenten en vaardigheden. Zo is er altijd wel iemand die iets voor een speelster kan betekenen.
Het laatste element is financieel. Tophockey in Bilthoven kan alleen als er genoeg geld voor is en ook daarbij helpen we een handje. Ieder lid van De ZIJ-Lijn betaalt een bedrag van 500 euro per jaar dat helemaal naar Dames 1 gaat. 
 
De ZIJ-Lijn is een laagdrempelige club. Iedereen met een Stichtsche hart die zich op deze manier wil inzetten voor Dames 1 is van harte welkom. Geïnteresseerd? Spreek ons aan langs de lijn, of stuur een mailtje naar [email protected]

 


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV