Actueel

Haal nog voor de zomervakantie je scheidsrechterskaart

Nieuws afbeelding 16-5

Al 64 spelers hebben zich de afgelopen weken ingeschreven voor de geplande scheidsrechtersexamens!  Echter hebben we gemerkt dat de data niet voor iedereen even handig waren. Daarom hebben we nog 3 nieuwe data gepland waarop je je scheidsrechterskaart kunt halen. Je doet dit gewoon vanuit huis, zowel het leren als het examen is helemaal online! Daarvoor maken we gebruik van de digitale leer- en examenomgeving van de KNHB. De praktijk leert dat een paar uur doorbrengen in de digitale leeromgeving al voldoende voorbereiding is om het examen te halen.

 

De examens zijn op:

· Dinsdag 7 juni om 19.30 uur

· Woensdag 29 juni om 19.30 uur

· Donderdag 30 juni om 19.30 uur 

 

Wil je aan het examen meedoen dan moet je je inschrijven, stuur dan uiterlijk 10 dagen voor de examendatum een mail naar [email protected] met daarin: je naam, je SCHC-lidnummer, de gewenste examendatum en je KNHB bondsnummer. Na je aanmelding krijg je van de KNHB bericht met instructies en toegang tot de leeromgeving.


LET OP: zorg ervoor dat jouw email-adres in de SCHC-administratie actueel is. Dat mailadres wordt namelijk gebruikt door de KNHB voor de communicatie met de cursisten. Je kan dit zelf controleren achter de inlog op de website. Als je nog geen bondsnummer hebt kan je terecht bij [email protected].


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV