Actueel

Er is nog plek!!!!! Workshop Fluiten in de Zaal - 27 november

Nieuws afbeelding 24-11
Niet alleen voor de spelers, maar ook voor scheidsrechters zal het weer even wennen zijn om straks te fluiten in de zaal. Daarom organiseert de Arbitrage Commissie op zaterdag 27 november om 14:00 uur een workshop ín de blaashal ‘Goed fluiten in de zaal’, bedoeld voor ouders die komende maanden de fluit ter hand nemen.
 
Deze workshop wordt speciaal georganiseerd voor ouders die straks hun zoon of dochter gaan fluiten bij het zaalhockey. Daarbij gaat het niet alleen om (nieuwe) spelregels. Het draait vooral om waar je moet staan in of naast het veld tijdens een wedstrijd, over hoe je beslissingen neemt én over hoe je ze verkoopt aan spelers en aan begeleiders op de bank.
‘Fluiten is straks de beste garantie om je kind te zien zaalhockeyen’
 
Ter voorbereiding kun je alvast het nieuwe spelregelboekje voor zaalhockey doornemen, versie 5.2 van november 2021.
Maar tijdens de workshop in de zaal nemen we straks met elkaar een aantal heel concrete en veelvoorkomende spelsituaties door. Daar bij stellen we ons o.a. de vraag wat is de situatie, waar sta je dan, wat is de overtreding en wat doe je dan?
 
Deelnemers aan deze workshop krijgen een professionele scheidsrechterfluit uitgereikt ter waarde van € 7,00. En het klinkt misschien raar, maar behalve dat je zo’n fluit krijgt leer je ook hoe je hem moet gebruiken.
 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]
Stuur snel een mail, want vol is vol!
 
Tot ziens op zaterdag 27 november a.s. om 14:00 uur in de blaashal.


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV