Actueel

Help je ook mee samen met Heren 1!!!

Nieuws afbeelding 19-11

Beste Stichtschenaren,

In de weekenden van 20/21 en 27/28 november, wil Heren 1 zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Bovelander Foundation (https://www.bovelander.nl/bovelander-foundation/) en wel met jullie hulp!

Wat zeg je nou?

In februari 2021 hopen wij als trainingsstage naar India te mogen. Niet alleen is het een onvergetelijke ervaring door de cultuur, het eten en de omgeving, maar willen wij ook wat terugdoen voor het land wat we zullen gaan bezoeken. Dit door middel van Clinics (voor zowel trainers als spelers) en een financiële bijdrage aan de Bovelander Foundation. Ze bieden aan degenen die niet de middelen hebben om de hockeysport te beoefenen een eerlijke kans om net zo te genieten van de sport als dat wij kunnen hier in Nederland.

Maar hoe dan?

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen gaan wij middels verschillende acties een zo groot mogelijke bijdrage aan de Bovelander Foundation doen. Deze twee weekenden willen wij (als club), zoveel mogelijk proberen te scoren. Nodig vrienden/ouders/kennissen uit om je wedstrijd te sponsoren, bijvoorbeeld €1,- per gescoord doelpunt. Het enige dat dan nog rest is om zoveel mogelijk te scoren! Zo simpel is het. Gebruik jullie scorend vermogen, want een goal die gesponsord wordt heeft naast de punten nog een ander doel; het mogelijk maken van hockey in India voor kansarme kinderen! Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om met één van ons contact op te nemen! 

Gedurende de weekenden zorgen we voor een QR code waarmee je je gift kunt betalen, mede namens Bovelander Foundation hartelijk dank!

Andere ideeën? 

Mocht je nog op een andere manier willen helpen/sponsoren, dan horen we dat maar al te graag. Heb je nog andere ideeën die zouden kunnen helpen? Laat het ons weten!Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV