Actueel

Nieuwe sponsor: Groendus

Nieuws afbeelding 6-10
Vanaf vandaag verwelkomen we Groendus als nieuwe sponsor! Zowel op de boarding bij het veld als op de shirts van Dames 1 prijkt binnenkort het Groendus logo. En de samenwerking gaat verder dan dat. We slaan namelijk ook de handen ineen om aan de slag te gaan met duurzame energie.

Een eigen zonnecentrale
Eind dit jaar start Groendus met een haalbaarheidsonderzoek voor de bouw van een zonnecentrale op een dak in de nabije omgeving. Wanneer er een geschikt dak is gevonden, zal de installatie van de zonnepanelen in de loop van 2022 klaar zijn. We hebben hierin een samenwerkingsvorm gevonden waarbij Groendus de financiële investering in de bouw en het beheer van de zonnecentrale op zich neemt en SCHC voordelig de stroom kan afnemen. Met de stroom die de zonnepanelen op gaan wekken, voorzien we ruimschoots in onze eigen energieverbruik. Een mooie stap in onze ambitie om een zo duurzaam mogelijke sportvereniging te worden! 

Laad je auto en sponsor de club
Naast het opwekken van groene stroom willen we ervoor zorgen dat leden hun elektrische auto’s op ons parkeerterrein kunnen laden. Daarom plaatst Groendus dit najaar nog meerdere laadpalen bij ons.

Elektrisch rijden en laden wordt bovendien extra beloond. Binnenkort bieden we een speciale SCHC-laaddruppel aan. Elke keer dat iemand die laaddruppel gebruikt voor het laden van zijn of haar auto, gaat er een klein bedrag naar de verenigingskas. Een win-win situatie!

Meer informatie over deze actie volgt binnenkort.

Hart voor de club
Bestuursvoorzitter Arthur Bouvy is heel blij met de nieuwe samenwerking:
"Het balletje kwam aan het rollen doordat één van onze leden, René Raaijmakers, nu CEO van Groendus is. Ik vind het mooi wanneer leden de combinatie weten te maken tussen hun werkzame leven en hun hart voor de club. René is op dagelijkse basis bezig met het verduurzamen van organisaties. Wij willen met SCHC ook graag verduurzamen. Eén plus één was daarmee al snel twee. Het is gaaf om te zien dat we op een creatieve manier zijn gekomen tot een samenwerking waar iedereen, ook onze leden, beter van wordt.”

Over Groendus
Groendus is het nieuwe zakelijke energienetwerk van Nederland. Zij gaan voor 100% schone energie en helpen organisaties die daar ook voor willen gaan. Verduurzamen is een proces dat voor iedereen anders is. Groendus maakt voor iedere organisatie een persoonlijke routekaart naar 100% schone energie. Van advies tot de realisatie van eigen energie opwek; ze hebben alle facetten in huis om organisaties te verduurzamen. 


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV