Actueel

Corona regels

Nieuws afbeelding 7-9
Het seizoen 2021-2022 gaat van start. Iedereen is weer welkom op de club en dat is fijn. We zijn echter nog niet af van de coronaregels. Blijf je daarom aan de maatregelen houden.
  • Neem je verantwoordelijkheid. Vóór vertrek en tijdens je bezoek aan SCHC.(Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!)
  • Gezondheidscheck & registratie blijven vereist voor toegang tot het complex! Registratie van toeschouwers/bezoekers kan met de QR code bij de poorten. Scan de QR-code iedere dag dat je naar de club komt.

    Spelers, trainers en teambegeleiding hoeven niet te registreren met de QR-code omdat zij te traceren zijn middels trainings- of wedstrijdschema.
  • De 1.5 meter afstand regel geldt overal op het complex, behalve op het veld tijdens de trainingen en wedstrijden.
  • Het clubhuis en de kleedkamers zijn geopend. De bar uitsluitend voor het ‘afhalen’ van consumpties die buiten op de terrassen genuttigd kunnen worden. Gebruik zoveel mogelijk de bestelmogelijkheid in de SCHC app (homepage, rechts onderaan).
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook vóór en na bezoek van sportlocaties.
  • Klik hier voor het complete overzicht van de KNHB Corona maatregelen.

 

Let op: op iedere club kunnen de regels net iets anders zijn. We verwijzen hiervoor naar de website van de betreffende club die je gaat bezoeken.

 

 


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV