Actueel

Aankondiging camerabewaking bosvelden (veld 6 & 7)

Nieuws afbeelding 24-8

Beste Leden, 

Graag informeren wij jullie over het volgende:  

Al enige tijd lijken de bosvelden en de schuilhut tussen veld 6 & 7 buiten de reguliere trainings- en  wedstrijdtijden te fungeren als hangplek voor de lokale en niet-lokale jeugd. Het is teleurstellend om  te constateren dat dit klaarblijkelijk samen moet gaan met het vernielen van eigendommen van  SCHC en het structureel achterlaten van een ongelofelijke puinzooi op en rond de velden. 

Zo ligt de grond onder de schuilhut praktisch elk weekend bezaaid met kapot-gegooide bierflesjes en divers ander afval. En als afval toch in één van de kliko’s belandt, zijn daarvan de handvaten en/of de  scharnieren van de deksels weggebrand, over dug-outs compleet bekrast met teksten en symbolen  (o.a. hakenkruizen) nog maar te zwijgen. 

Dit is niet wat we willen! Vandalisme en rotzooi zorgen voor extra kosten voor SCHC en daarnaast is  het ook niet bepaald representatief richting alle gasten die onze club en dus ook de bosvelden komen bezoeken. Om te voorkomen dat deze situatie nog langer voortduurt, willen we u via dit  bericht informeren dat de volgende maatregelen zullen worden genomen: 

1. Er zullen videocamera’s worden opgehangen op/rond veld 6 & 7. 

2. Regulier zijn de bosvelden door de week (ma t/m vr) open tussen 15:00 en 23:00 (afhankelijk  van het trainingsschema) en in het weekend tussen 08:30 en 20:00. Buiten voorgenoemde  tijden zal het toegangshek van veld 6 & 7 worden afgesloten. 

Naast de 2 hierboven genoemde maatregelen hopen wij een beroep te kunnen doen op de eigen verantwoordelijkheid van ieder SCHC-lid om de club schoon, veilig en representatief te houden. 

De Accommodatie Commissie van SCHC behoudt zich het recht voor om indien daar aanleiding toe is én dit eveneens kan worden gestaafd met bijvoorbeeld camerabeelden, de schade en vernielingen aan SCHC-eigendommen te verhalen op de daders. De beelden zullen worden gedeeld met de  politie.  

Wij hopen u met dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd! 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur SCHC 

Accommodatie Commissie van SCHC 

 Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV