Actueel

Informatie m.b.t. de regiocompetitie

Nieuws afbeelding 10-6

Aanstaande zaterdag start de regiocompetitie. De komende drie zaterdagen (12, 19 en 26 juni) gaan de teams in de nieuwe samenstelling, seizoen 2021-2022, van start tegen clubs uit de regio. Een positieve afsluiting van een lang coronaseizoen.

We zijn gelukkig op de weg terug naar ‘normaal’, maar we hebben op ons complex rekening te houden met regels:

- Geen toeschouwers tijdens trainingen en oefenwedstrijden          

 

Regiocompetitie:

Bij de regiocompetitie mogen per thuis- en uit team maximaal 6 begeleiders (coach, manager, rijouders) het complex op.

De scheidsrechters worden geregeld door het thuisspelende team. Zij staan binnen de lijnen en tellen niet mee in dit maximumaantal.

Na de wedstrijd worden spelers en manager/coaches gezien als 'toeschouwers'. Een drankje of iets lekkers 'to go' kan worden opgehaald bij de bar, maar hierbij ook het verzoek om niet te lang op het complex te blijven hangen.

 

Kleedkamers gesloten

De kleedkamers en douches op ons complex zijn nog gesloten. Personen ouder dan 12 jaar moeten in de binnenruimtes een mondkapje dragen. Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de training of wedstrijd.

 

Bar en terras geopend*

Bar en terras mogen open voor personen die op het complex aanwezig mogen zijn én volgens de geldende horecaregels. Dus maximaal 4 personen (indien geen huishouden) aan één picknicktafel.

Bij de bar in het clubhuis kunnen de bestellingen, die via de app zijn gedaan, worden afgehaald.     

 

Met afstand…de leukste

Het einde lijkt in zicht, maar we willen benadrukken dat het van groot belang blijft dat wij hier samen de schouders onder blijven zetten. Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan de regels te houden en durf elkaar aan te spreken als het onverhoopt misgaat. Bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en deze te respecteren.


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV