Actueel

Kom jij knallen deze zomer met De Ridder Hockey?

Nieuws afbeelding 29-6

 

De Ridder Hockey biedt deze zomervakantie weer twee te gekke kampen aan in samenwerking met SCHC.

De Ridder Hockey is al jaren een vertrouwd gezicht voor onze jeugd die lekker wil hockeyen en leren tijdens de schoolvakanties. Boek snel je kamp, lees over het hybride model + de extra voordelige strippenkaart& profiteer vandaag nog van de vroegboekkorting!

Fundamentals Kampen

Voor kids tussen de 5 & 12 jaar zijn er weer twee gave Fundamentals kampen op donderdag 22 en vrijdag 23 juli & donderdag 26 en vrijdag 27 augustus! Belangrijke basics, vette trucs & een cool sociaal programma ( met o.a. waterfun & vette obstaclerun met opblaasbare stormbaan) waarbij samenwerking & de motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers uit Nederlandse hoofdklasse/(jong)oranje en met behulp van de nieuwste en uitdagendste trainingstools!

Let op: €10,00 vroegboekkorting t/m 24 juni & 29 juli

Hybride model & strippenkaart

Wellicht dat twee dagen of 3 kamp niet past in verband met de vakantie of misschien wil je eigenlijk maar 1 dag, of liever alleen meerdere ochtendsessies?

Ook deze zomer leveren we weer maatwerk!

Aanmelden is daarom mogelijk voor één/twee dagen ( 09.00 tot 16.00 uur) of één/twee ochtendsessies (9.00 tot 12.00 uur).

Voor vaste bezoekers van Fundamentals kampen zijn er ook strippenkaarten beschikbaar, nieuw in het assortiment zijn de strippenkaarten voor 3 kampen, tevens zijn de strippenkaarten vanaf het heden ook voor broertjes en zusjes te gebruiken! Wist je dat een strippenkaart je al gauw tientallen euro's voordeel oplevert?

Boek zonder zorgen!

Uiteraard zijn alle kampen nog steeds Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!

Lees hier meer over

Promotiefilmpje De Ridder Hockey
https://www.youtube.com/watch?v=7yc7DMBjk7w

 


 


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV