Actueel

Wie wordt Hockeymoeder 2021?

Nieuws afbeelding 29-4

We kennen er allemaal wel één. Die ene moeder die er altijd is voor jou en je team. Ze zorgt voor de bananen in de rust, wast de vieze tenues, is nooit te beroerd om te rijden en draait het hele weekend bardienst met een glimlach. 

Of het nu je eigen moeder is, de moeder van je teamgenoot, of je buurvrouw; het is tijd om die hockeymoeders eens flink in het zonnetje te zetten! En wat is daarvoor nou een beter moment dan Moederdag?
 
Hockeyfilmpje - de online hockey community - en e•bloom - de online bloemenwinkel - slaan daarom de handen ineen voor de verkiezing van de ‘Hockeymoeder van het Jaar’.  
 
Wat moet je doen?
Geef jouw favoriete hockeymoeder op via deze link. Beschrijf kort waarom deze hockeymoeder dé hockeymoeder van 2021 moet worden.
 
Hoe werkt het?
Opgeven van jouw hockeymoeder kan van 26 april t/m 2 mei. 
Uit alle inschrijvingen maakt Hockeyfilmpje een top 3. 
Op 4 & 5 mei kun je stemmen op de top 3 via de Instagram van Hockeyfilmpje. Op 6 mei maken we de winnares bekend!
 
Wat kan de hockeymoeder winnen?
De Hockeymoeder van 2021 ontvangt gedurende een half jaar iedere maand een mooi, vers boeket aan huis. Uiteraard wordt de eerste bos bezorgd op Moederdag.
Naast de bloemen en de eeuwige roem draagt zij natuurlijk een jaar lang met gepaste trots de titel Hockeymoeder van het jaar!


Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV