Actueel

Train jij mee met De Ridder Hockey deze meivakantie?!

Nieuws afbeelding 30-3

De Ridder Hockey biedt deze meivakantie weer een te gek kamp aan in samenwerking met de club!

De Ridder Hockey is al jaren een vertrouwd gezicht voor onze jeugd die lekker wil hockeyen en leren tijdens de schoolvakanties. Boek snel je kamp, lees over het hybride model + de strippenkaart & profiteer van de vroegboekkorting!

Fundamentals 6 & 7 mei

Voor kids tussen de 5 & 12 jaar is er dit gave Fundamentals kamp op donderdag 6 & vrijdag 7 mei! Belangrijke basics, vette trucs & een cool sociaal programma ( met o.a. waterfun & vette obstaclerun met opblaasbare stormbaan) waarbij samenwerking & de motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers uit Nederlandse hoofdklasse/ (jong)oranje en met behulp van de nieuwste en uitdagendste trainingstools!

Let op: €10,00 vroegboekkorting t/m 15 april

Hybride model & strippenkaart

Wellicht dat twee dagen kamp niet past in verband met de vakantie of misschien wil je eigenlijk maar 1 dag, of liever alleen meerdere ochtendsessies?

Gekke tijden vragen wat ons betreft om maatwerk! 

Aanmelden is daarom mogelijk voor één/twee dagen ( 09.00 tot 16.00 uur) of één/twee ochtendsessies (9.00 tot 12.00 uur). 

Voor vaste bezoekers van de  kampen zijn er ook strippenkaarten beschikbaar, nieuw in het assortiment zijn de strippenkaarten voor 3 kampen, tevens zijn de strippenkaarten vanaf het heden ook voor meerdere familieleden te gebruiken!

Boek zonder zorgen!

Uiteraard zijn alle kampen Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!

Lees hier meer over Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV