Actueel

Van de tc

Nieuws afbeelding 8-9

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk de dag dat alle teams na een break van bijna een half jaar en een serieuze voorbereiding van een aantal weken weer het veld op mochten om het nieuwe seizoen 2020/2021 te starten! 

 

Op deze bijzondere dag was het ook nog eens de dag dat JD1, JC1, JC1 en JA1 allemaal thuis speelden. Alleen JD2 en JC2 speelden uit op respectievelijk Zwaluwen en IJsseloever, hierover later meer...

 

De dag begon zoals gezegd met een thuis pot van JD1 op veld 1 tegen Gooische. Na een spannende 1e helft waarin de teams redelijk aan elkaar gewaagd leken, kwamen de boys van SCHC de 2e helft toch nog een beetje tekort en bleek Gooische een paar erg goede spelers te hebben waardoor zij konden uitlopen naar een 2-6 overwinning. Grote pechvogel deze wedstrijd was Jules die nog een bal tegen zijn hoofd kreeg waardoor hij helaas de wedstrijd niet kon uitspelen. Sterkte en beterschap Jules. Gelukkig was hij maandag gewoon alweer aan t trainen, bikkel! Mannen, geen ramp, het was pas de 1e wedstrijd. Jullie zijn een ervaring rijker en vanuit hier kan t alleen maar weer beter gaan. Succes deze week met trainen met jullie bevlogen coaches Berend en mees!

 

Na deze wedstrijd was t de beurt aan JC1 die na een goede en leerzame voorbereiding onder leiding van nieuwe coach Marc de Moor en zijn assistent Sander van der Stok het spits mochten afbijten tegen Phoenix. Een lastige tegenstander zoals JB1 een week eerder al kon ervaren... JC1 speelde sterk positiespel de 1e helft met veel spelverplaatsingen waardoor zij met een mooie 3-1 voorsprong de rust ingingen! Vrij snel in het 3e  kwart werd  het 4-1 en was de wedstrijd wel gespeeld. Uiteindelijk werd t 6-2 en waren de 1e  3 punten een feit met een mooie hoofdrol voor Otto die maar liefst 4 keer kon scoren met natuurlijk veel dank aan zijn teamgenoten...;-) 

 

Daarna was het de beurt aan zowel JB1 als JA1 die tegelijk mochten spelen op veld 1 en veld 3.

Voor JB1 een serieuze mentale test omdat zij vorig seizoen nog met maar liefst 6-3 verloren van MEP en nu tegen Tilburg mochten laten zien of zij hier iets van geleerd hadden en wat bleek.... na een 4-1 ruststand waarin 3 prachtige corners en een strafbal werden benut speelden zij Tilburg volledig overhoop! Dat de 2e helft wat minder was mede door t fysieke spel van Tilburg mocht de pret niet drukken waardoor JB1 met 6 punten uit 2 wedstrijden de leiding heeft samen met HGC!

Grote pechvogel hier was Mats, de keeper, die ondanks dat hij het niet door had een breukje in zijn hand opliep, waardoor hij nu in het gips zit en samen met de andere nog grotere pechvogel Ties, een paar wedstrijden mag gaan toekijken. Sterkte mannen! 

 

JA1 speelde net als de week daarvoor uit op kampong ook tegen oranje rood een zeer goede 1e helft waarin zij in beide wedstrijden 1-0 voor kwamen maar dat nog net niet konden volhouden helaas, waardoor zij nog op 0 punten staan, maar eigenlijk alles nog in eigen hand houden. Als ik afga op de training van afgelopen maandag waarin t tempo en de beleving super hoog lagen ga ik er vanuit dat zij eindelijk beloond gaan worden voor hun harde werken en goede spel thuis tegen Breda. Dus kom ze aanmoedigen! Dit team staat trouwens dit seizoen onder de bezielende leiding van Remco en Bas en dit team heeft zo een goede teamgeist dat ze gewoon tot de laatste speeldag mee blijven doen voor een plek in t landelijk en dat zou echt ongelooflijk knap zijn! Succes zaterdag mannen!!

 

JD2 moest even wennen aan het hele veld en de nieuwe samenstelling waardoor zij wat laat op gang kwamen, maar hadden t op basis van de 2e helft zeker verdiend om te winnen. Helaas verloren zij net aan met 1-2 maar ga zo door mannen dan kan t niet lang meer duren voordat jullie je 1e winst gaan pakken! Dit team wordt getraind en gecoacht door goede vrienden Rik en Hugo, die samen in JA1 spelen! 

 

Als laatste de stunt van de dag want JC2 mocht t opnemen uit tegen IJsseloever JC1 in de subtop klasse en wonnen maar liefst met 8-2 met onder andere 5 goals van Pepijn Kortz! 

Heel knap gedaan mannen en kijken of jullie dit kunstje aanstaande zaterdag kunnen herhalen thuis tegen alweer een JC1 team namelijk Hilversum! Heel veel succes en plezier met trainen en tot zaterdag, ik kom zeker kijken!!


Paar foto's van JA1 - OR en JB1 - Tilburg

https://flic.kr/s/aHsmQCYykN


Sportieve groeten,

Vincent Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV