Actueel

Nieuwe jassen voor clubscheidsrechters

Nieuws afbeelding 7-9


Nieuwe jassen voor clubscheidsrechters


Afgelopen zaterdag kreeg SCHC-voorzitter Arthur Bouvy uit handen van de Arbitrage Commissie en de pool van CS+ scheidsrechters meer dan 20 nieuwe oranje scheidsrechtersjassen uitgereikt. 

Voor scheidsrechters die door de club worden aangewezen om op zaterdag een wedstrijd te fluiten, is het belangrijk dat zij goed zichtbaar en voor iedereen herkenbaar zijn. Daarvoor zijn er speciale oranje jassen. Afgelopen weekend werden de oude jassen vervangen door prachtige nieuwe soft shells

De nieuwe jassen zijn mogelijk gemaakt door Jumbo.com en Management Drives. De aandacht die wij op Stichtsche aan arbitrage geven wordt door deze sponsors gesteund sámen met Anfire Belastingadviseurs & TaxlawyersTAX in Shape – fiscaliteit in sport en Stratego-Advies.nl. De oude jassen zijn naar het goede doel gegaan.

De nieuwe jassen en een nieuwe outfit voor CS+ scheidsrechters eerder dit seizoen maken deel uit van een veel groter plan waarbij we vanuit SCHC trachten de arbitrage op een hoger plan te brengen. Dat is niet alleen een kwestie van nieuwe jassen. Dat betekent ook instructieavonden voor wie moet fluiten of er meer van wil weten. In dat kader verschijnen er ook jaarlijks nieuwe edities van de inmiddels landelijk bekende SCHC spelregelboekjes

Mocht je als jeugdspeler en/of als ouder zijn ingedeeld om een wedstrijd te fluiten, dan doe je er verstandig aan om niet alleen deze boekjes vooraf een te bestuderen. Het is dan ook de bedoeling dat je zo’n oranje jas aandoet. En dat geldt voor allebei de scheidrechters. Zo kan iedereen zien dat een wedstrijd altijd met drie teams wordt gespeeld; niet alleen twee elftallen, maar ook twee scheidsrechters.  


Meer weten over arbitrage? Klik HIER

Meer weten over spelregels? Klik HIER

 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV