Actueel

SCHC Heren 1 golfdag 16 oktober VOL !!!!

Nieuws afbeelding 14-9

Beste supporter van SCHC H1,

De overweldigende aanmeldingen (56) voor de SCHC H1 golfdag maakt ons erg blij en trots. Helaas heeft dit succes ook een keerzijde. Wij kunnen namelijk op dit moment geen deelnemers meer toelaten. Wel kunnen wij u op de reservelijst zetten wanneer er mensen onverhoopt niet meer kunnen meedoen [email protected]. Wanneer dit het geval is laten wij u dit gelijk weten. 

Met sportieve groet,

De organisatie:

Friso Liezenberg, Thijn Knetemann & Peter Visschedijk

Geachte Stichtsche supporter, 
 
Het is weer tijd voor de leukste dag van het jaar, de SCHC Heren 1 golfdag. Een dag waar wij als spelers altijd erg naar uitkijken. Een dag waar de liefde voor golf en SCHC samen komen. Elk jaar zijn we weer erg trots op onze trouwe supporters die samen met ons de baan in gaan en na afloop op het terras een borrel drinken.
We hebben een turbulent jaar achter de rug waarbij onze eerste positie op de ranglijst helaas door de corona perikelen niet heeft geleid tot de zo gehoopte apotheose. Toch kunnen we terugzien op een prachtig seizoen met als een van de hoogtepunten ons Europa Cup avontuur in Turkije dat mede door jullie steun fantastisch was.
Ook dit seizoen gaan we natuurlijk weer voor het hoogst haalbare resultaat waarbij de steun van onze supporters van groot belang is.
 
Graag willen we dan ook op 16 oktober met jullie, onze trouwe supporters, samen op de golfbaan staan bij Golfsociëteit De Lage Vuursche. Naast een fantastische dag ook een mooie manier om de nieuwe mannen te leren kennen en met de oude garde terug te kijken op een mooi jaar. Wij gaan ervoor zorgen dat het wederom een prachtige dag gaat worden, niet in de laatste plaats door jullie aanwezigheid. 
 
Er zijn, net als ieder jaar, naast het meedoen (wat natuurlijk niet belangrijker is dan winnen) ook prijzen te verdienen voor onder andere de ‘neary’ en ‘the longest drive’. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer snel. 
 
Als je mee wil doen stuur dan een reactie naar [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en eventuele handicap. Als je je als flight wilt opgeven kan dat ook, met een maximum van 4 personen per flight. 
De starttijden zijn tussen 12:00 - 14.00 uur. De gehele dag wordt verzorgd door de selectie van Heren 1 en wordt aangeboden in samenwerking met Golfsociëteit De Lage Vuursche. Na afloop zal er uiteraard ruimte zijn om op gepaste afstand met de selectie een borrel te drinken. 
 
De kosten voor deze dag bedragen € 150 per deelnemer, bij voorkeur vooraf te betalen door het bedrag over maken op rekeningnummer NL62ABNA0574528504 ten name van SCHC Heren 1 onder vermelding van Golfdag en naam/namen van de deelnemers. Het definitieve programma volgt binnenkort maar boek alvast een golflesje want het is al snel 16 Oktober. 
 
Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet. 
 
Namens SCHC Heren 1 en de organisatie, 
 
Thijn Knetemann, Friso Liezenberg en Peter Visschedijk

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV