Actueel

Corona regels SCHC

Nieuws afbeelding 1-9

Hieronder volgen de SCHC Corona regels:

1. Algemeen

De algemene regels blijven van toepassing:

- Heb je (milde) klachten, blijf thuis

- Houd anderhalve meter afstand

- Nies/hoest in je ellenboog

- Roep/schreeuw niet

- Was regelmatig je handen

- Het clubhuis is alleen geopend voor het halen van eten en drinken.

- Na afhalen bestelling verlaat je het clubhuis via de aangegeven looproutes.

- Op het complex gelden geen beperking qua aantallen. Door deverplichte registratieplicht (met gezondheidscheck), vanaf 13 jaar en ouder, die vanaf vrijdag geldt op ons complex.

Iedereen is welkom, met inachtneming van de richtlijnen zoals die gelden op SCHC.


2. Registratie via QR code verplicht

Vanaf aankomende vrijdag, 28 augustus zal iedereen, van 13 jaar en ouder zich moeten registreren die bij ons op SCHC is/komt. Dit registreren kan op 2 manieren:

1. Op voorhand inschrijven viawww.schc.nl/registratie

2. Via de QR-code op de posters die bij de entree en in het clubhuis hangen.

Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van vijf vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden. Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, trainers, coaches, vrijwilligers, echt iedereen!

Als lid van SCHC kan je makkelijk inloggende je Lidnr. 5600 en je wachtwoord. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, log dan in op de SCHC app en klik op wachtwoord vergeten.

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelfopnieuwregistreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie de bevestigingsmail als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers/handhavers van SCHC.

SCHC rekent erop dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt!

Privacy

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).

 


3. Looproutes

Om de 1,5 meter-regel en 'druk verkeer' te kunnen reguleren, zijn op de club looproutes en 'afstandstegels' aangegeven. Let hierop en volg deze.

 


4. Clubhuis beperkt open

Om de drukte in het clubhuis te beperken, vragen we het halen van consumpties zoveel mogelijk te clusteren. Voorbesprekingen kunnen niet in het clubhuis plaatsvinden.
*Uitzondering: Er zijn mensen die vanwege werk en verplichtingen wel het clubhuis in mogen.
Zij worden hier persoonlijk van op de hoogte gesteld.


5. Bij betreden clubhuis: verplicht handen desinfecteren

Het is verplicht om bij het betreden van ons clubhuis je handen te desinfecteren. Bij alle ingangen staan automatische desinfectiepalen. Gebruik deze!

 


6. Wedstrijdtafel verplaatst

De wedstrijdtafel zal worden geplaatst bij de hoofdingang, onder het afdak. Ook hier het verzoek om 1 persoon per team, zich te laten melden bij de wedstrijdtafel.

 


7. Langs de lijn

Ook langs de velden gelden de algemene afstandsregels. Personen die tot één huishouden/gezin behoren hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden en mogen naast elkaar op de tribune zitten en naast elkaar staan langs de lijn.

Voor alle anderen geldt 1,5 meter afstand langs de lijn. Plaatsen zijn aangegeven via zogenaamde ‘halve manen’.


8. Geen toeschouwers tijdens trainingen

Veel mensen op het complex betekent meer risico. Dat willen we zoveel mogelijk voorkomen. Dit betekent geen ouders, verzorgers en toeschouwers tijdens de trainingen. In het weekend ben je welkom om naar de wedstrijden te komen kijken.


9. Opstelling publiek langs de lijn

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen, is de volgende indeling voor bezoekers gemaakt:

- Bezoekers veld 1: rondom het veld op de aangegeven locaties

- Bezoekers veld 2, staan tussen veld 2 en 3

- Bezoekers veld 3, staan tussen veld 3 en 4

- Bezoekers veld 4, kunnen de wedstrijd bekijken vanaf de dugout zijde van veld 4.

- Bezoekers veld 6 en 7 kunnen aan de lange zijde van resp. veld 6 /7 staan

 


10.Regenachtig weer

Neem je paraplu mee, ook als het regent kan je niet naar binnen om te schuilen.


11.Mogen we met elkaar in de auto stappen naar uitwedstrijden?

SCHC verplicht alle leden vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen wanneer personen van buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan en/of bij uitwedstrijden.


12. Kleedkamers

De kleedkamers zijn tot nader order gesloten voor alle teams, met uitzondering van heren 1 en dames 1 én tegenstanders (> 45 minuten rijden) van onze landelijk spelende jeugdteams

Tot slot

Naleven van deze regels kunnen wij (bestuur en medewerkers clubhuis) niet alleen doen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Gebruik je gezonde verstand! Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden "klein” in, de gevolgen kunnen groot zijn. Het zou kunnen betekenen dat we alsnog niet kunnen hockeyen dit seizoen.

SCHC wenst je een plezierig, veilig en sportief seizoen!

PS: Let op, afhankelijk van de ontwikkeling van het virus kunnen de maatregelen in de komende periode nog worden aangepast! Houd de website/app en de Stichtenaar in de gaten.

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV