Actueel

Kom je naar SCHC? Registratie verplicht

Nieuws afbeelding 26-9

Registratie via QR code verplicht

Vanaf aankomende vrijdag, 28 augustus zal iedereen, van 13 jaar en ouder zich moeten registreren die bij ons op SCHC is/komt. Dit registreren kan op 2 manieren:

1. Op voorhand inschrijven via www.schc.nl/registratie

2. Via de QR-code op de posters die bij de entree en in het clubhuis hangen.

Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van vijf vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden. Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, trainers, coaches, vrijwilligers, echt iedereen!

Als lid van SCHC kan je makkelijk inloggende je Lidnr. en je wachtwoord. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, log dan in op de SCHC app en klik op wachtwoord vergeten.

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie de bevestigingsmail als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers/handhavers van SCHC.

SCHC rekent erop dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt!

Privacy

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV