Actueel

Heineken verbindt zich langer aan SCHC!

Nieuws afbeelding 8-6
Heineken verbindt zich langer aan SCHC!

Heineken en SCHC hebben het bestaande partnership verlengd. Door de verlenging komt ook de komende vijf jaar Heineken bier uit de tap. De samenwerking wordt daarnaast uitgebreid met meerdere merken uit het portfolio zoals Heineken 0.0, Affligem Blond en Desperados. 
 
Marc Kramer (Heineken) ''SCHC is een prachtige club en we zijn verheugd en trots dat we de samenwerking tussen de club en Heineken weer voor vijf jaar hebben verlengd! In de vernieuwde samenwerking willen we graag het alcoholvrije assortiment van Heineken breder introduceren aan de club en haar leden. Zo kunnen we samen een krachtig signaal afgeven dat topsport en verantwoord genieten goed samen gaat. Ik kijk er persoonlijk naar uit om, zodra het in deze bijzondere tijd weer mogelijk is, samen het glas te heffen op een mooie en succesvolle toekomst!"

Arthur Bouvy (Voorzitter SCHC) ‘’Wij zijn blij om Heineken als sponsor aan boord te houden. Daarnaast past het alcoholvrije assortiment sterk bij onze sportieve ambities als hockeyclub’'.

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV