Actueel

Clinics De Ridder Hockey op 21 en 22 mei

Nieuws afbeelding 13-5

Goedemorgen hockeyvrienden!

Corona heeft er helaas voor gezorgd dat we allemaal een tijd thuis hebben gezeten. Gelukkig lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel te komen en kunnen we langzaam onze favoriete sport HOCKEY gaan hervatten! De Ridder Hockey is de afgelopen periode bezig geweest met een aangepast "corona-proof” hockeyprogramma voor deze Hemelvaart.

2 Back to Hockey Clinics
Op donderdag 21 & vrijdag 22 mei organiseert De Ridder Hockey daarom twee hoogwaardige "corona-proof clinics” van 1,5 uur.

Aanmelden kan voor 1 of 2 dagen voor resp. € 27,50 of € 49,00

Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Met behulp van vernieuwende trainingstools en onder begeleiding van enthousiaste toptrainers uit de hoofdklasse & jeugdinternationals wordt dit weer een gave ervaring.

Tijden & Doelgroepen op donderdag 21 & vrijdag 22 mei

10.30 -12.00 F, E6 & E8 Jeugd

12.30-14.00 D Jeugd

Trainen met De Ridder Hockey volgens de corona richtlijnen
Uiteraard zijn de clinics aangepast aan de huidige maatregelen. Zo wordt er rekening gehouden met de richtlijnen zoals opgesteld door KNHB en wordt er een maximum van 28 spelers met 4 trainers per veld gehanteerd.

Verder worden er voorzorgsmaatregelen genomen op het gebied van ontsmetten van handen voor en na de training en mogen kinderen geen pionnen of andere materialen met de handen aanraken.

In de mail, die volgt na aanmelding, stuurt De Ridder Hockey meer informatie omtrent het protocol voor de clinics op 21 & 22 mei aanstaande.

Aanmelden of meer informatie via de site van De Ridder Hockey (hyperlink) onder het kopje clinics! 

We zien je graag volgende week!

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV