Actueel

SCHC sluit Sponsorship met Stox Energy Socks

Nieuws afbeelding 11-2
SCHC is per direct een samenwerking aangegaan met Stox Energy Socks tot 1 juli 2022. Stox Energy Socks gaat aan Heren 1, Dames 1, Jongens A1 en Meisjes A1 compressiesokken leveren voor tijdens de trainingen en wedstrijden. 
Sebastiaan Westerhout, bestuurslid sponsoring van SCHC: "We zijn erg blij met dit sponsorship. Het levert direct een bijdrage aan welzijn van onze hockeyers doordat ze sneller herstellen na een training en minder snel geblesseerd raken. We zijn blij dat we zo’n innovatief bedrijf aan ons hebben weten te binden om zo onze sportieve doelstellingen te bereiken.” 

Martijn Elffers, Partnership Manager Stox: "SCHC is een fantastische club en we zijn erg blij met deze samenwerking. In de topsport gaat het soms om details. Door middel van het dragen van onze sokken worden de afvalstoffen die tijdens het sporten worden opgebouwd in de onderbenen sneller en beter afgevoerd. Hierdoor loop je minder spierschade op, verklein je de kans op blessures en is het prestatieverlies de volgende dag minder. In de topsport gaat het soms om de details, dus we zijn erg blij om op deze manier een steentje bij te dragen aan de prestaties op de velden.’’

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV