Actueel

Gefeliciteerd iedereen die afgelopen week voor scheidsrechtersexamen is geslaagd!!!

Nieuws afbeelding 3-10 Afgelopen week namen bijna 200 met name jeugdspelers deel aan het voor B- en A-spelers verplichte scheidsrechtersexamen. Meer dan 80% is geslaagd, veel meer dan vorig jaar.

Jeugdspelers die in de B spelen worden standaard opgeroepen om hun scheidsrechterskaart te halen. Dat is omdat we het belangrijk vinden dat je de regels kent. Bovendien hebben we ook iedere zaterdag heel wat scheidsrechters nodig om wedstrijden bij de jeugd te fluiten. Kortom, je wordt niet alleen gefloten, je moet ook zelf fluiten opdat iedereen op zaterdag een leuke wedstrijd heeft. En dat gaat het beste als je de regels kent.

Dat we de regels kennen dat bleek dus afgelopen maandag en vorige week, want meer dan 80% (!) van de bijna 200 deelnemers haalde zijn of haar examen. Dat is veel meer dan vorig jaar. En dat terwijl de meeste deelnemers aan het examen vooraf niet eens echt geleerd hadden. Een instructie van een uurtje voorafgaande aan het examen bleek vaak al genoeg. En dat gaat dan alleen nog maar over de regels en niet eens over
hoe je moet fluiten.

Lijkt fluiten je nou wat en wil je het écht leren, laat dat dan weten en stuur een mail naar[email protected]. Na de herfstvakantie beginnen we weer met een nieuw klasje voor clubscheidsrechter plus, of kortweg CS+.
Dat zijn die jongens en meisjes in die goudgele shirts op zaterdag.

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV