Actueel

SCHC Heren 1 golfdag 11 oktober

Nieuws afbeelding 8-9
Geachte Stichtsche supporter,  

 

Het is weer tijd voor een van de leukste dagen van het jaar, de SCHC Heren 1 golfdag. Een dag waar wij als spelers altijd erg naar uitkijken. Een dag waar de liefde voor golf en SCHC samen komen. Elk jaar zijn we weer erg trots op onze trouwe supporters die samen met ons de baan in gaan en na afloop op het terras een borrel drinken.  

Helaas is het afgelopen hockeyseizoen niet zo gelopen zoals wij ons dat hadd en voorgesteld. We zijn weliswaar landskampioen in de zaal geworden maar de degradatie uit de Hoofdklasse valt ons toch zwaar. Maar wij laten ons niet kennen en hebben alweer veel zin in het nieuwe seizoen. Het eerste seizoen van SCHC in de Promotieklasse waarbij wij uiteraard mikken op de bovenste 3 plekken. Samen met u willen wij voor een succesvol seizoen gaan en onze doelen bereiken.  

 

Graag willen we op 11 oktober met u, onze trouwe supporters, op de golfbaan staan bij Golfsociëteit De Lage Vuursche. Omdat wij dit jaar 9 nieuwe jongens in het team hebben lijkt ons dit een uitstekende mogelijkheid elkaar beter te leren kennen. Wij gaan ervoor zorgen dat het wederom een onwijs mooie dag gaat wordenniet in de laatste plaats door uw aanwezigheid.  

 

Er zijn, net als ieder jaar, naast het meedoen (wat natuurlijk niet belangrijker is dan winnen) ook prijzen te verdienen voor onder andere de ‘neary’ en ‘the longest drive’. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer snel.  

 

Als u mee wil doen stuur dan een reactie naar [email protected]onder vermelding van naam, telefoonnummer en eventuele handicap. Als u zich als flight wilt opgeven kan dat ook, met een maximum van 4 personen per flight.  

De starttijden zijn tussen 13.00 - 14.30 uur. De gehele dag wordt verzorgd door de selectie van Heren 1 en wordt aangeboden in samenwerking met Golfsociëteit de Lage Vuursche. Na afloop zal er uiteraard ruimte zijn om met de selectie een borrel te drinken.  

 

De kosten voor deze dag bedragen € 150 per deelnemer, bij voorkeur vooraf te betalen door het bedrag over maken op rekeningnummer NL62ABNA0574528 504 ten name van SCHC Heren 1 onder vermelding van Golfdag en uw naam. Daar krijgt u al het bovenstaande voor terug, inclusief nog een kleine verrassing.

Overigens komt de totale opbrengst van deze dag ten goede aan de winterstage van H1. Het definitieve programma volgt snel maar boek alvast een golflesje want het is al snel 11 Oktober.  

 

Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet.  

 

Namens SCHC Heren 1 en de organisatie,  

 

Thijn KnetemannFriso Liezenberg en Peter Visschedijk 11 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV