Actueel

Bestel je Grays Pakken voor je vakantie!!

Nieuws afbeelding 17-7

Beste managers, 

Hoe leuk is het om volgend seizoen met het hele team in hetzelfde Grays trainingspak in de kleuren van Stichtsche te lopen? Dat kan!! Je kunt gewoon met je 11-tal team 14 trainingspakken, 8-tal 10 trainingspakken en 6-tal 8 trainingspakken kopen, maar je kunt ook één of meerdere sponsoren zoeken voor op het trainingspak en deze laten sponsoren. Veel is mogelijk. Wel altijd checken bij [email protected] of de sponsor is toegestaan. We hebben namelijk met een beperkt aantal sponsors exclusiviteitsafspraken gemaakt. 
Wie voor 1 september trainingspakken bestelt krijgt een mooie korting!!! Voor een elftal (14 trainingspakken) betaal je in plaats van 1157,00 euro exclusief BTW (adviesprijs in de winkel) nu maar 1008 euro exclusief BTW, voor een achttal (10 trainingspakken) niet 826,44 euro ex BTW, maar 720 euro exclusief  BTW en voor een zestal (8 trainingspakken) niet 661,15 euro ex BTW, maar 576 euro exclusief BTW. Wil je je elftal, achttal of zestal uitbreiden met extra trainingspakken, dan zijn de kosten 72 euro exclusief BTW per trainingspak (in plaats van 82,64 ex BTW in de winkel). 
Naast deze bedragen komen de drukkosten er dan nog bij. De hoogte van de drukkosten is afhankelijk van het te plaatsen logo en worden vooraf, samen met de drukproef, aan de managers voorgelegd. Na akkoord van de manager wordt gestart met de produktie. 
Als je de trainingspakken wilt bestellen en eventueel wilt bedrukken ga je voor passen en bestellen (met je team) naar Sporthuis, Vinkenlaan 27, Bilthoven.  Geef namen spelers, maten, welk team en naam manager per mail door aan Sporthuis via [email protected] en tevens aan [email protected]
Voor het laten bedrukken van de pakken met het logo van de sponsor dien je een eps-bestand van de sponsor aan te leveren bij Sponsorbeheer van SCHC (email adres: [email protected]). De drukker beoordeelt of het logo van voldoende kwaliteit is om op de trainingspakken weer te geven.

Wat zou het mooi zijn als heel veel Stichtsche teams komend seizoen in een mooi Stichtsche trainingspak lopen!!!

 

 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV