Actueel

Nieuwe coach Heren 1

Nieuws afbeelding 11-4
PERSBERICHT
 
Marieke Dijkstra nieuwe hoofdcoach SCHC Heren 1
Bilthoven 11 april 2019 – Marieke Dijkstra is per volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van SCHC Heren 1. Zij volgt Michiel van der Struijk op die de mannen van Stichtsche dan drie seizoenen onder zijn hoede heeft gehad. Dijkstra heeft getekend voor twee seizoenen.
Voormalig international Dijkstra is op dit moment assistent-coach bij Pinoké en bondscoach van het Nederlands zaalteam (heren). Eerder was zij hoofdcoach van Voordaan Heren 1.
Hendrik Willemsen, bestuurslid tophockey SCHC: "Wij zijn blij met de komst van Marieke. Wij zien in haar de ideale coach om het team een nieuwe impuls te geven. Zij kan daarbij bouwen op het stevige fundament dat Michiel van der Struijk heeft gelegd. Michiel heeft in drie seizoenen prima werk geleverd met promotie in zijn eerste jaar en het behalen van het landskampioenschap in de zaal dit seizoen. We hebben er vertrouwen in dat Michiel zijn periode kan afsluiten met behoud in de Hoofdklasse.
Marieke Dijkstra: "SCHC is een mooie club met een filosofie die mij aanspreekt. Ik ben eraan toe om weer als hoofdcoach op het veld te staan, te bouwen aan een goed team en spelers verder te ontwikkelen. Natuurlijk hoop ik dat dit in de hoofdklasse zal zijn, maar als dat onverhoopt niet lukt, zie ik voldoende aanknopingspunten en potentie om met dit team aan de gang te gaan.
 
 
 

Hoofdsponsor

Instagram

SCHC TV