Actueel

Madeleine en Inez trotse mini's van de week

Nieuws afbeelding 12-3

Madeleine en Inez spelen in E4 en E3 en zijn vriendinnen van de Julianaschool. Zij mochten op Super Sunday de ‘mini van de week’ zijn. Lees hier hun enthousiaste verhaal.

Eerst waren we bij de voorbespreking. Daar werd bijvoorbeeld besproken hoe ze met een strafcorner tegen moesten omgaan. Dat ging in het Engels en dat was wel lastig begrijpen maar we snapten het wel een beetje omdat het op de computer met poppetjes werd voorgedaan. En het is goed gelukt want er zijn wel 3 strafcorners tegengehouden.

Daarna mochten we meedoen met inlopen maar bij het 2erondje konden we het al niet meer bijhouden. Gelukkig mochten we ook gewoon lopen.  Ook deden we hakken-billen en allerlei andere oefeningen. Daardoor begonnen we te zweten maar we hadden het ook heel koud omdat het heel slecht weer en ijskoud was.

Bij de wedstrijd mochten we naast de dug-out staan. Het was heel lief dat ik (M) een broek mocht lenen van Milou want het was superkoud. Eigenlijk mocht ik wel een broek lenen van iedereen want ze zijn allemaal aardig. Ze stelden ook veel vragen aan ons. Het was superleuk dat ze met 4-0 gewonnen hadden. En ik heb de handtekening van mijn lievelingsspeelster maar ik zeg niet wie dat is 😉. Het was een topdag!!!!!!!!! Groetjes Madeleine en Inez

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV