Actueel

SCHC haalt Thijn Knetemann en Thijs van Pelt terug naar SCHC

Nieuws afbeelding 3-7 SCHC maakt met trots bekend dat een tweetal Stichtenaren terugkeert bij SCHC. Thijn Knetemann, vorig seizoen spelend voor Pinoké, zal de achterste linie van SCHC versterken. De centrale verdediger, die de jeugdopleiding op SCHC doorliep, is uiterst gemotiveerd om van SCHC Heren 1 een stabiele hoofdklasser te maken. Thijs van Pelt verliet SCHC in de A- jeugd vanwege zijn studie in Rotterdam en speelde daarna voor HC Rotterdam en Victoria. Met de komst van Thijs wordt weer een jonge talentvolle speler toegvoegd aan de selectie. De verwachting is dat deze jonge spelers over een aantal jaar de kar zullen trekken.

Naast deze twee oud bekenden voegt SCHC keeper Joppe Boerstra toe aan de selectie die overkomt van Laren. Samen met eerste keeper Matthijs Odekerken vormt hij het keepersduo van SCHC.

Hendrik Willemsen, bestuurslid tophockey SCHC: "Het is mooi om te zien dat we de selectie versterken en tegelijkertijd een duidelijke SCHC signatuur houden. De ervaring van Thijn als centrale verdediger kunnen we goed gebruiken na het vertrek van Marnix Kleinsman. Met Thijs van Pelt halen we een talentvolle speler terug die ons middenveld sterker maakt. We zijn trots dat beide SCHC spelers weer terugkeren in Bilthoven.”

Hoofdsponsor

Instagram

SCHC TV