Actueel

Nieuwe spelers voor Heren 1!!!

Nieuws afbeelding 23-6

Caspar Dobbelaar, Max Vergnes, Vincent Spitaels, Sebastiaan Molkenboer en Brent van Bijnen naar SCHC


SCHC heeft de selectie van Heren 1 versterkt met de ervaren spelers Caspar Dobbelaar die overkomt van Schaerweijde en Max Vergnes die voor HBS en Bloemendaal uitkwam, beiden zullen het middenveld van SCHC gaan versterken. Vincent Spitaels komt over van HIC (daarvoor HGC) en zal een positie in de achterste linie krijgen. De voorhoede wordt versterkt met Sebastiaan Molkenboer, die overkomt van HC Rotterdam. Daarnaast kiest jong talent en speler in Nederlands Jongens A Brent van Bijnen voor SCHC. Hij speelde tot nu toe bij HC Den Bosch in de voorhoede. Enige tijd geleden werd al bekend gemaakt dat Max Sweering de selectie van SCHC versterkt, de aanvaller komt over van Amsterdam.


Al eerder in het seizoen verlengden sterkhouders Daan Dullemeijer, Bram Weers, Roderick Tam, Bas Appels, Leon van Barneveld, Steef Stroeken, Friso Liezenberg, Matthijs Odekerken en Thomas Vis hun overeenkomst met de club. Uit eigen gelederen wordt Cedric Terwel toegevoegd aan de selectie.


Hoofdcoach Michiel van der Struijk wordt komend seizoen wederom geassisteerd door Wieger Wiese. Nieuw in de staf is Marc-Jan Derksen, tevens Technisch Coördinator op SCHC. Hij vervangt Paul-Robert Lankhout die op de achtergrond actief blijft als adviseur van het bestuur en de Commissie Tophockey op SCHC.


Hendrik Willemsen, bestuurslid tophockey SCHC: "We zijn erg blij dat deze spelers kiezen voor SCHC. Met het vertrek van aanvoerder Leonard Posthumus Meyjes en spelers als Ingwer Wiese, Marc Schwarz en Barend van den Berg verlies je in een klap veel ervaring. Het is de kunst om nieuwe - jonge - spelers aan te trekken waarmee we verder kunnen bouwen aan een hoofdklassewaardig team. Het is belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een omgeving met spelers die het klappen van de zweep kennen. Met het aantrekken van deze spelers beschikken we over een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten.”


SCHC verwacht eind volgende week bekend te kunnen maken met welke laatste spelers de selectie wordt gecompleteerd.


Hoofdsponsor

Instagram

SCHC TV