Actueel

Rabo Clubkas Campagne. Stem op SCHC!

Nieuws afbeelding 1-6 SCHC doet weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug kunnen van 1 oktober tot en met 15 oktober 2018 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. De bank stelt een bedrag van € 150.000,00 beschikbaar. Na afloop van de stemperiode wordt dit bedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook? 

Hoe kunt u stemmen? 
Het is voor SCHC belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor een opblaashal om te kunnen zaalhockeyen in de wintermaanden! Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne. Door samen te werken met Phoenix en ook twee stemmen van de vijf aan Phoenix te geven, zullen de Phoenix leden dat ook bij ons doen: dubbele punten dus!

Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Utrechtse Heuvelrug! Maar let op: niet iedereen met een Rabo-rekening is automatisch lid van de bank. Let op: alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabo Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat dan de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet.
Is iemand nog geen lid, maar wel klant? Dan kan hij/zij lid worden t/m 20 september 2018. Het lidmaatschap aanvragen kan via www.rabobank.nl/rh, onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Meer informatie? 
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabo Clubkas Campagne www.rabobank.nl/rh

Kom in actie! Beslis mee van 1 oktober tot en met 15 oktober en help onze club bij het realiseren van een opblaashal. Alvast bedankt voor uw steun! 
Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie SCHC

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV