Actueel

Indoor (rugby) jeugd 4 t/m 8 jaar

Nieuws afbeelding 29-11
De wintermaanden komen eraan en daarmee ook de winterstop. Om toch lekker bezig te zijn en warm te blijven heeft de Stichtsche Rugby wintertraining georganiseerd in de, naast het rugbyveld gelegen, Kees Boekehal. 
Een mooi en makkelijk moment om kennis te maken met het jeugd rugby alsmede lekker bezig te zijn met sporten op de woensdag middag.  De trainingen bestaan voornamelijk uit spelletjes en ren oefeningen met de ovale bal. 
Het rugby dat gespeeld met kinderen t/m 8 jaar heet Tag Rugby. Iedere speler krijgt een heupband om met 2 linten, zogenaamde tags. Ren je met de bal naar de overkant om een punt te maken door de bal over de achterlijn op de grond te drukken dan ben je goed bezig. Dat lukt maar zelden in één keer, vaak wordt er door de tegenstander een tag losgetrokken, dan speel je direct de bal naar een maatje achter je, die gaat vervolgens naar voren tot er weer een tag wordt afgehaald. Net zolang tot je over de achterlijn gaat. Zo spelen de meisjes en jongens tagrugby: snel, leuk en zonder moeilijke regels.
Wil je dochter of zoon mee doen dan kan dat zeker. Je kan 1x een proefles volgen in de Kees Boekehal. Mocht het zo leuk zijn dat er meerdere wintertrainingen gevolgd gaan worden dan zijn de kosten EUR 25. De wekelijkse trainingen vangen wekelijks aan op woensdag 29 november en duren tot woensdag 28 februari. De trainingstijd is van 16.00 tot 17.00 uur. 
Voor meer informatie zie de websitehttps://srfc.nlof neem contact op met Jeroen Plat (06 26 880 856) of Jan-Paul Post (06 26 076 695

Hoofdsponsor

Zoeken

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram

SCHC TV