Actueel

Woord vanuit het bestuur: De Voorzitter

Nieuws afbeelding 27-11 Als je ruimte, sportieve geaardheid, saamhorigheid en welstandigheid bij elkaar zet dan heb je een ideale biotoop voor hockey en cricket.

Hiermee start "het wonder van Bilthoven” over 100 jaar Stichtsche cricket & hockey club.

Sinds september mag ik, samen met de rest van het bestuur, er zorg voor dragen dat onze mooie hockeyclub ook de komende jaren blijft bloeien.

Ik ben Arthur Bouvy en voor diegene die mij nog niet kennen, ik ben getrouwd met Maartje, heb vier hockeyende kinderen op SCHC in de a,b,c en d jeugd, en hockey zelf in VL1. Wij wonen met twee honden drie kippen sinds een jaar of negen in Bilthoven.

Gisteren vierden wij de 111de verjaardag van onze club. En na 111 jaar staat onze mooie club er goed voor.  De biotoop is nog niet zo heel veel veranderd, onze club natuurlijk wel.

Met het bestuur zijn wij de afgelopen periode aan de slag gegaan om de lijnen uit te stippelen waarlangs wij de komende tijd willen opereren. De woorden die nu bij ons naar boven komen zijn Sportiviteit, Plezier, Respect en Veiligheid. Binnenkort zullen wij een document met onze ideeën op de site zetten. Omdat wij geloven dat wij echt een club moeten zijn voor en door de leden en de ouders van onze leden, gaan wij de komende tijd veel meer vertellen over wat wij doen en vooral waar wij hulp bij nodig hebben.

Ik wil vandaag beginnen om jullie allemaal op te roepen om te kijken waar jij de club mee zou kunnen helpen. Zoals het gezegde luidt, vele handen maken licht werk, dat geldt zeker voor een club als SCHC.

Een en ander is op onze club nog niet perfect, maar Ik ben ook geen perfectionist! Ik ben wel een optimist, dus ik weet zeker dat wij met zijn allen SCHC nog mooier maken dan het al is. Tot langs de lijn of op het veld!

Arthur Bouvy
Hoofdsponsor

Zoeken

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram

SCHC TV