Actueel

Informatieavonden over het zaalseizoen op 9, 16 en 29 november

Nieuws afbeelding 1-11

De voorbereidingen voor de zaalcompetitie zijn in volle gang. Het wedstrijdprogramma verwachten we volgende week en deze maand gaan we op zondagen weer trainen en oefenwedstrijden spelen (schema volgt). In de tussentijd nodigen we alle meewerkende ouders uit voor drie informatieavonden. Die van 2/11 is verschoven naar 16/11. Alle avonden starten om 20.00 uur in het clubhuis. 

 

Het programma deze maand

Op 9/11 een informatieavond voor coaches, trainers en begeleiders over coaching in de zaal, spelvormen, de spelregels en fair play samen met Marc Jan Derksen en Bas van de Griendt van de arbitragecie;


NB OOK OP DONDERDAG 9 NOVEMBER ZIJN ER ZAALTASJES TE VERKRIJGEN. DE ZAALHOEZEN VOOR DE LEGGUARDS VAN DE KEEPER ZIJN OOK VERKRIJGBAAR (BORG 50,= EURO, CONTANT).


Op 16/11 een avond speciaal voor managers en zaalleiders (die steeds meer taken en verantwoordelijkheden krijgen). Dan beantwoorden we graag alle praktische vragen over het zaalseizoen, het regelen van scheidsrechters, het digitaal wedstrijdformulier, extra trainingen en wat als het slecht weer is? Op deze avond delen we ook de zaaltasjes uit;

Woensdag 26/11 tenslotte is de traditionele Opfriscursus fluiten in de zaal. Niet alleen voor alle ouders (broers, zussen enzovoort) die moeten fluiten maar ook voor begeleiders en de grote schare supporters die natuurlijk precies willen weten wat de regels zijn. Onze arbitragecie maakt er altijd een fantastische avond van, dus komt allen!

 

In de tussentijd al vragen? Stel ze gerust via [email protected]

Hoofdsponsor

Zoeken

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram

SCHC TV