Actueel

Inschrijven voor de zaalcompetitie 2017/2018

Nieuws afbeelding 13-9 Net begonnen op het veld en dan alweer inschrijven voor de zaal? Jazeker! De teams moeten half september worden aangemeld bij de bond zodat zij de competitie kunnen organiseren. Dus we vragen jullie om je team deze week in te schrijven! De managers hebben een mail met toelichting ontvangen en een inschrijfformulier. Jeugdteams A1, B1, B2, C1, C2, D1, D2 en E1 hoeven niet aan te melden, die worden door de club ingeschreven.
 
Dit jaar kunnen voor het eerst ook de E6-tallen meedoen. En de bond gaat haar best doen om een competitie voor jonge senioren teams (17 t/m 25/27 jaar) te organiseren. Van harte uitgenodigd dus!
 
Doet je team niet mee maar wil je wel zaalhockeyen? Meld dat bij je manager en laat die een mail sturen aan mailto:[email protected] en wij proberen een team voor je te vinden. We kunnen niks beloven, maar gaan natuurlijk wel proberen iedereen die wil te laten spelen!
 
De belangrijkste data nog even op een rijtje
SaveTheDates
- zondag 17 september 2017 inschrijving via het inschrijfformulier
- donderdag 2 november Informatieavond voor managers en zaalleiders
- donderdag 9 november Informatieavond voor trainers en coaches
- donderdag 7 december (ovb): Opfriscursus fluiten in de zaal voor alle scheidsrechters
- competitie start op 9 en 10 december 2017 tot uiterlijk 18 februari 2017. Het kerstweekend (23/24 december), Oud&Nieuw en 6/7 januari wordt er in principe niet gespeeld
 
Vragen? Mail ze aan mailto:[email protected]
Met vriendelijke groet van de zaalhockeycommissie

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram