Actueel

Golfdag met Heren 1 op 27 Oktober, aanmelden kan vanaf nu!!

Nieuws afbeelding 1-9

Geachte SCHC liefhebber,


Wij zijn dit seizoen weer terug in de Hoofdklasse, in onze ogen de competitie waar wij thuis horen of beter gezegd waar SCHC thuishoort met zowel de dames als de heren.


Hoewel wij onze vaste supporters goed kennen willen wij gezamenlijk weer op de golfbaan staan bij Golfsociëteit de Lage Vuursche. Dit is een jaarlijks terugkerend succes, mede door uw aanwezigheid!


Er zijn, net zoals ieder jaar, naast het meedoen (wat natuurlijk niet belangrijker is dan winnen) ook prijzen te verdienen voor onder andere de 'neary' en 'the longest drive'. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer snel. 


Stuur een reactie naar [email protected] ond er vermelding van uw naam, telefoonnummer en eventuele handicap. Als u zich als flight wilt opgeven kan dat ook, met een maximum van 4 personen per flight.

De starttijden zijn tussen 11.00 - 12.00 uur. De gehele dag wordt verzorgd door de selectie van H1 en wordt aangeboden in samenwerking met Golfsociëteit de Lage Vuursche. Na afloop zal er uiteraard ruimte zijn om met de selectie een drankje te drinken.


De kosten voor deze dag bedragen € 125,- per deelnemer. Daar krijgt u al het bovenstaande voor terug, inclusief nog een kleine verrassing.

 

Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet. 


Definitief programma volgt later.

 

Namens SCHC Heren 1,


De organisatie,


Peter Visschedijk en Leonard Posthumus Meyjes

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram