Actueel

Halve finale EK dames [email protected]

Nieuws afbeelding

23-8 Donderdagavond, 24 augustus, vanaf 18.00 uur, saté & frites met garnituur in het clubhuis. Daarna op groot scherm samen hockey kijken en onze oranje dames aanmoedigen.

Kosten: 10 euro. Meld je snel aan, niet later dan donderdagochtend 10.00 uur, via [email protected]  o.v.v.  je naam en het aantal personen waarmee je komt eten.


Lees verder

Actueel

Fysio jeugdspreekuur Paramedisch Centrum start weer op 28 augustus

22-8Op maandag en donderdag is er van 18:00 tot 19:00 uur inloopspreekuur op SCHC in de fysioruimte van het clubhuis. Jeugdleden kunnen gratis en vrijblijvend hun blessure laten beoordelen.

Lees verder

Senioren

Goud

Nieuws afbeelding

20-8Corine van Drunen en Lea Rubens uit veteranen A SCHC wonnen met dames 45+ Europees goud op het Masters toernooi!!!

Gefeliciteerd!!Lees verder

Senioren

Goud

Nieuws afbeelding

20-8Stichtenaren Marja Busser - Plesman en Andries Versteeg winnen goud bij de dames 50+ en heren 45+!!

Gefeliciteerd!!!


Lees verder

Tophockey

Vanmiddag om 14.45 uur: Oefenwedstrijd HEREN 1- PINOKE

Nieuws afbeelding

20-8De schoolvakantie bijna voorbij, het seizoen bijna begonnen.
Komt allen kijken naar de oefenwedstrijd van ons eigen Heren 1 vanmiddag!
Lees verder

Jeugd

Nieuwe leden borrel zaterdag 2 september

17-8 SCHC nodigt alle nieuwe jeugdleden en hun ouders van harte uit voor de nieuwe leden borrel op zaterdag 2 september op de club.  De borrel start om 16.30 uur in het clubhuis (kleine clubzaal).
Wat gaan we doen:
- Kennis maken met de club, de bestuurs-  en  commissieleden.

Lees verder

Jeugd

Start jongste jeugd en clubtrainingen op maandag 28 augustus

16-8 Anders dan dat er in LISA Team staat, starten de jongste jeugd trainingen (3, 6 en 8-tallen) en de clubtrainingen (voor A, B, C, D) in de week van 28 augustus i.p.v. maandag 21 augustus.

Wij begrijpen dat dit niet ideaal gecommuniceerd is, en daarvoor onze excuses.

Bij vragen over de D/C/B/A kunt u contact opnemen met

Lees verder

Jeugd

SCHC is op zoek naar Keeperstrainers!!

Nieuws afbeelding

16-7 Beste keepers, De afgelopen seizoenen hebben jullie veelal keeperstraining gehad van echte SCHC-keepers. Om er voor te zorgen dat ook komend seizoen iedere keeper wekelijks keeperstraining kan krijgen, hebben wij jullie hulp nodig: wij zijn namelijk op zoek naar keeperstrainers! Lijkt het jou leuk om jongere keepers een seizoen lang de kneepjes van het keepersvak bij te brengen en

Lees verder

Sponsoren

Gratis training voor brugklasleerlingen

Nieuws afbeelding

22-8 Zit uw zoon of dochter in de brugklas? In september verzorgt Maltha studiecoaching een gratis training voor kinderen die in de brugklas zitten én voor ouders! Neem nu een kijkje op de website van Maltha voor meer informatie:  https://www. malthastudiecoaching.nl/ acties-en-kortingen/schc- leden/

Lees verder

Actueel

Scheids bedankt! Kom naar het spelregelcafé maandag 18 september.

Nieuws afbeelding

22-8
"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Afgelopen seizoen heb je ervoor gezorgd dat alle spelers lekker hun wedstrijden hebben kunnen spelen en ook komend seizoen doen wij graag weer een beroep op jou. Daar willen we je voor bedanken. In het kader van de Week van de Scheidsrechter organiseren wij speciaal voor alle

Lees verder

Tophockey

Rabo EuroHockey Championships 2017

Nieuws afbeelding

20-8De Nederlandse hockeysters zijn de EK in Amstelveen begonnen met een moeizame overwinning. In een wedstrijd die in het slotkwart een uurtje stillag vanwege onweer, werd Spanje met 3-1 verslagen.

Vanavond de tweede wedstrijd voor de Dames tegen België.

Lees verder

Jeugd

Clubtrain(st)ers voor de D,C,B en A-lijn GEZOCHT!!!

Nieuws afbeelding

16-8Voor een aantal lijnteams in de D,C,B en A zijn we op zoek naar TRAIN(ST)ERS! Dus jeugdleden en voor de B en A teams studenten en ouders. Voor iedereen staat er een vergoeding tegenover!!! Als je het leuk vindt om training te geven aan onze jeugd, neem dan snel contact op met Kip (Floor Joosten). Mail/app of bel naar [email protected] of 0644998823


Lees verder

Actueel

Jan Pouw en Jan van Dun, de kanjers van onze club!

Nieuws afbeelding

6-8 Deze 2 Jannen zijn de afgelopen maand dagelijks van half zeven tot laat in de middag op de club aan het cheffen geweest om de gemaakte plannen ten uitvoer te brengen! 

Lees verder

Tophockey

Heren 1 speelt 31-8 en 2 en 3-9 de ABN AMRO CUP!!

Nieuws afbeelding

16-7 SCHC Heren-1 behoort dit jaar tot de deelnemers aan de ABN AMRO Cup, het voorbereidingstoernooi waaraan wordt deelgenomen door alle teams uit de hoofdklasse (mannen). SCHC speelt op donderdagavond 31 augustus de voorronde op het veld van Huizer HC, waar Kampong en Almere de tegenstanders zijn. Op zaterdag 2 en zondag 3 september worden alle wedstrijden gespeeld op de velden va HC Rotterdam.

Lees verder

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram