MC5 Herfstkampioen!

Nieuwsafbeelding
15-10 | Afgelopen zaterdag is meisjes C5 in Baarn overtuigend als kampioen de herfst in gegaan. Met klinkende cijfers: zonder een verliespartij, 16 punten uit 6 wedstrijden, een positief doelsaldo van +12 en een straatlengte voor op nummer 2! Resultaten vinden wij natuurlijk belangrijk, maar wat veel
Lees meer

Dames 1 speelt gelijk tegen Laren

Nieuwsafbeelding
15-10 | Dames 1 heeft helaas met 1-1 gelijk gespeeld tegen Laren. De goal aan Stichtsche zijde werd gemaakt door Ginella Zerbo op aangeven van Caia van Maasakker, uit een strafcorner. Dames 1 domineerde de hele wedstrijd. De vele kansen gingen er helaas niet in. Ook een strafbal vlak voor tijd ging er ni
Lees meer

JB1 haalt landelijke competitie

Nieuwsafbeelding
14-10 | JB1 heeft zojuist in een zinderend spannende vechthockey wedstrijd tegen Gooische veilig gesteld dat ze na de herfst LANDELIJK gaan spelen. Na 1-0 achter en een gemiste strafbal in de shootouts de terechte winst naar zich toe getrokken.

Gefeliciteerd mannen!
Lees meer

MA2 TOPKLASSE

Nieuwsafbeelding
14-10 | Belangrijkste wedstrijd van het jaar: wij begonnen de wedstrijd met volle focus en ook onze pfeifferpatientjes hebben hun eerste minuutjes gespeeld, maar al snel kwam het eerste tegengoal..... we dachten ons te herpakken maar de 2-0 viel ook al snel.... Na de rust gingen we er weer vol tegenaan. De
Lees meer

JC3 ongeslagen de herfstvakantie in

Nieuwsafbeelding
14-10 | JC3 heeft op zondag 14 oktober gewonnen van medekoploper Dorsteti JC1. En staan nu ongeslagen bovenaan. Goed gedaan. jongens.
Lees meer

MA1 haalt landelijk competitie

Nieuwsafbeelding
13-10 | MA1 haalt de landelijke competitie na winst op Phoenix met 2-0.  Gefeliciteerd meiden en begeleiding en succes met deze mooie uitdaging.
Lees meer

MC2 Herfstkampioen

Nieuwsafbeelding
12-10 | Onder begeleiding van topcoach Jos Rikze werden onderstaande toppers uit MC2 afgelopen zaterdag herfstkampioen!
Lees meer

Twee sticks vol handtekeningen....

Nieuwsafbeelding
11-10 |
Tijdens de spannende en gewonnen wedstrijd van afgelopen zondag van Dames 1 mochten wij, Sofie en Mette, mini van de week zijn. En wat is dat bijzonder!! Nadat we bij de voorbespreking in de kleedkamer mochten zijn (heel leerzaam) mochten we met de dames het veld op en meedoen met de
Lees meer

MB4 Herfstkampioen

Nieuwsafbeelding
10-10 | MB4 is zaterdag 6 oktober j.l. eerste geworden in Poule A, 3e klasse. Na een mooie en zonnige thuiswedstrijd tegen Hilversum die onze meiden met 2-0 gewonnen hebben.

Lees meer

JB7 Herfstkampioen

Nieuwsafbeelding
9-10 | Afgelopen zaterdag in Leusden na een 5-0 overwinning is de JB7 Hersftkampioen geworden (4 overwinningen en een gelijk spel).

Dit onder leiding van de coaches Norbert Both en Leon Laporte en manager Rene Withagen.

Op de foto ontbreekt Teije Both.

We kijken
Lees meer

Marijn Verheul in Nederlands A

Nieuwsafbeelding
9-10 | Na veel blessureleed, opgelopen tijdens een toernooi met Nederlands B, is ‘comeback girl’ Marijn Verheul nu ook toegetreden tot Nederlands A net als haar MA1 collega Florien Homma.

SCHC is heel trots op deze meiden en wensen hun veel succes in Oranje.
Lees meer

Wedstrijdschema Play-Offs zaterdag 13 oktober jeugdteams

Nieuwsafbeelding
9-10 | Onze MB1, MA1, MA2, JB1 en JA1 spelen op zaterdag 13 oktober a.s. om een plekje in de landelijke competitie.

Lees meer

Clinic Time!

Nieuwsafbeelding
8-10 | In de herfstvakantie organiseren we namens H1 twee dagen clinics! Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober kan je leren scoren van onze spitsen, duiken en sliden van onze keepers en verdedigen van onze verdedigers.
Aanmelden kan via
Lees meer

Dames 1 heeft dit weekend 6 punten gepakt

Nieuwsafbeelding
8-10 | Eerst werd vrijdagavond uit van Groningen gewonnen en zondag thuis van HDM. Tegen HDM werd de score geopend door een keiharde corner van Caia van Maasakker. Vervolgens maakte Delfina Merino er 2-0 van. Ook maakte Delfina de 3-1 met een waanzinnige lob gespeeld vanaf de achterlijn. Vervolgens
Lees meer

JA2 herfstkampioen

Nieuwsafbeelding
7-10 | In een spannende wedstrijd wist JA2 afstand te nemen van Nieuwegein en daarmee het herfstkampioenschap veilig te stellen. JA2 moest tenminste gelijk spelen maar in de tweede helft werd Nieuwegein met fraai samenspel overrompeld. Dit leidde uiteindelijk tot een klinkende 5-1 overwinning.
Lees meer

JD3 heeft zaterdag het herfstkampioenschap binnengehaald

Nieuwsafbeelding
7-10 | Met een knappe teamprestatie werd mede-koploper Almere met 1-0 verslagen. Iedereen heeft zich fantastisch ingezet met een fraai resultaat als gevolg. 
Lees meer

MB3 herfstkampioen

Nieuwsafbeelding
7-10 | Door een klinkende en wel verdiende 4-1 overwinning op Lelystad is MB3 herfstkampioen.  Namens heel SCHC van harte gefeliciteerd!
Lees meer

JD2 net geen herfstkampioen

Nieuwsafbeelding
7-10 | JD2 had de moeilijke opdracht  koploper Houten te verslaan om herfstkampioen te worden.  Ondanks het goede samenspel van onze jongens bleek de Houtense bastion niet te slechten. JD2 kon met opgeheven hoofd met een verlies van 4-2  de arena verlaten. 


Lees meer

Dames 1 wint uit op Groningen

Nieuwsafbeelding
6-10 | Na een lange reis op vrijdagavond heeft dames 1 netjes de 3 punten mee terug genomen naar Bilthoven. Ze wonnen met 2-0. De eerste goal werd al na 7 minuten knap gescoord door Julie Brinkman! De tweede was een prachtige tip van Xan op de corner van Caia. Door deze winst staat Dames 1 weer 1ste in
Lees meer

Hoofdsponsor

Zoeken

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]