Stuur je teamfoto op, voor in de eindeseizoens-stichtenaar!

Nieuwsafbeelding
24-5 | Stuur een gekke, leuke, grappige teamfoto naar [email protected], en vertel in 1 zin waarom het seizoen zo geslaagd was! 

Lees meer

Doe mee met 7x7 hockey op SCHC

23-5 | Doe mee aan de 7x7 Competitie
Op vrijdagen en een toernooi op zondag – voor leden & niet-leden van SCHC  
 
Lees meer

Train je talent bij Instituut Blankestijn

Nieuwsafbeelding
23-5 | Instituut Blankestijn is er trots op sponsor te zijn van de SCHC. Een jaar Blankestijn is immers goed te vergelijken met tophockey: de juiste instelling, uitgekiende training en doorzettingsvermogen leveren uiteindelijk de hoogste scores op. In juni organiseert Instituut Blankestijn dan ook
Lees meer

Slotbarbecue Heren 1

Nieuwsafbeelding
23-5 | Ook dit jaar heeft Heren 1 het seizoen weer afgesloten met de traditionele barbecue, naast de spelers en staf waren ook bijna alle ouders aanwezig. 
Lees meer

Kom in actie voor de nacht van het kind

Nieuwsafbeelding
21-5 | Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker. Vanwege hun handicap, omdat het thuis niet veilig is, omdat ze ernstig ziek zijn of omdat ze niet naar school kunnen. KiKa, Edukans, Lilliane Fonds en Het Vergeten Kind organiseren daarom op 1 juni de Nacht van het Kind. 


Lees meer

Gele Brigade zoekt nieuwe leden

Nieuwsafbeelding
20-5 |    
Lijkt het jou leuk om bijvoorbeeld de eerstelijnselftallen op zaterdag te fluiten of dames en heren 2 op zondag? Meld je dan nu aan voor de opleiding van Clubscheidsrechter Plus (CS+), want binnenkort begint weer de opleiding voor een nieuwe groep. 
Lees meer

C1 plaatst zich ongeslagen voor NK op 15 juni!

Nieuwsafbeelding
20-5 | JC1 draait ook dit jaar jaar weer een fantastisch veldhockey seizoen. Stonden de jongens in het voorjaar al ongeslagen bovenaan in de Topklasse Poule B, ook in het najaar - in Super C - staan de jongens ongeslagen aan kop. Met nog twee competitie wedstrijden te spelen hebben de jongens met
Lees meer

Dames 1 verlies de 3e en beslissende wedstrijd in de play-offs

Nieuwsafbeelding
19-5 | Helaas, de Dames verliezen in Den Bosch van de Dames van Den Bosch.  Ze hebben hard gevochten tot het laatste moment.  Het doelpunt viel aan het einde van de 3e kwart uit een strafcorner. SCHC en Den Bosch waren aan elkaar gewaagd deze zondag en er waren aan beide kanten kansen.
Lees meer

2 NIEUWE CS+ SCHEIDSRECHTERS ERBIJ

Nieuwsafbeelding
19-5 | Mees van de Griendt en Rens Borchers zijn geslaagd voor hun CS+ scheidsrechters examen.
Goed gedaan mannen. SCHC is weer 2 CS+ scheidsrechters rijker. Daar zijn we enorm trots op.
Lees meer

ABNAMRO 3vs3 cup

Nieuwsafbeelding
19-5 | Onze JD1 spelers Ties, Jort en Meertes hebben de regionale finale van de ABNAMRO 3vs3 cup op Amersfoort nipt verloren maar hebben zich daarmee wel geplaatst voor de landelijke finale in Rotterdam in september.
Goed gedaan mannen en veel succes in de finale!!!
Lees meer

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]