Opbouw blaashal

12-11 | Op zondag 17 november start de opbouw van de blaashal op veld 2. Wil je helpen met de opbouw, stuur een email naar [email protected]  Vele handen maken licht werk, het zijn shifts van 2 uur, start om 10.00 uur. Dus spreek met een paar teamgenoten af en kom helpen!

Lees meer

Dies-viering en nieuwjaarsreceptie: 12 januari!

Nieuwsafbeelding
12-11 | 22 november bestaat onze club al weer 113 jaar. Dit heugelijke feit vieren we dit seizoen samen met de start van het nieuwe kalenderjaar en wel op zondag 12 januari. Zet dus 12 januari alvast in uw agenda voor een gezellige nieuwjaars-borrel op de club van 16.00 - 18.00 uur.

Lees meer

Informatie avond zaalhockey woensdag 13.11

12-11 | De jaarlijkse informatieavond staat gepland voor aanstaande woensdag 13 november aanstaande op SCHC. Vanaf 20 uur in de kleine clubzaal. Tijdens deze avond informeren we je over wedstrijden/trainingen/wat te doen als zaalleiding etc. Daarnaast zal technisch coördinator Vincent van de Peppel
Lees meer

Mini van de week, Floris en Romijn

Nieuwsafbeelding
11-11 | Hoi, wij zijn Floris en Romijn uit J8E5. Wij waren mini van de week bij heren 1. Ze speelden tegen Voordaan. Onze heren 1 had gewonnen met 4-2!! Voor de wedstrijd waren we bij de bespreking. Daarna mochten we meedoen met de warming-up, we moesten wel hard rennen! Het leukste vond ik op het
Lees meer

Topscorer Jansen slaat koploper SCHC (D1) naar overwinning

Nieuwsafbeelding
11-11 | De hockeysters van SCHC blijven het goed doen in de Hoofdklasse. De ploeg uit Bilthoven nam het zondag op tegen Bloemendaal en won ruim: 4-0. 
Lees meer

Mark, Steef en Douwe bedankt!!!

Nieuwsafbeelding
10-11 | Graag willen wij meisjes van E2 Mark, Steef en Douwe van Heren 1 heel erg bedanken voor de privé training voor ons team op vrijdagmiddag 8 november. Een super ervaring en er waren hele leuke oefeningen op het goal. Afsluitend hebben we allemaal een echte handtekening gekregen op onze
Lees meer

Sponsoren Heren Veteranen C

Nieuwsafbeelding
10-11 | Heren Veteranen C heeft mooie nieuwe jasjes gekregen van hun sponsoren  Wensuitsyou, Biltmore en makelaarskantoor Burgersdijk.  Kijk die heren eens shinen!!

Lees meer

Heren 1 wint met 4-2 van Voordaan

Nieuwsafbeelding
10-11 | Heren 1 was op de dreef vandaag tegen Voordaan!!  Gewonnen met 4-2!! Én vandaag heeft Mark Boot zijn debuut gemaakt bij Heren 1. Gefeliciteerd Mark!!!Lees meer

1e blauwe kaarten uitgedeeld!!

Nieuwsafbeelding
10-11 | Afgelopen zaterdag 2 november is de Jongste Jeugd begonnen met het introduceren van de blauwe kaart: eind van de wedstrijd kan er een compliment op de blauwe kaart geschreven worden en deze kan je dan overhandigen aan de tegenstander tijdens het limonade drinken in het clubhuis. 
Lees meer

Fietsenstalling klaar voor gebruik

Nieuwsafbeelding
8-11 | Zoals jullie misschien wel gezien hebben is er de afgelopen weken hard gewerkt om van een zanderige fietsenstalling er een met tegels te maken. Ook is er een nieuw scooterplein gecreëerd!!  Deze bevindt zich aan de voorzijde van het service gebouw (zie foto)
Lees meer

Brasserie Le Nord wederom beloond met BIB Gourmand van Michelin

Nieuwsafbeelding
7-11 | Ook dit jaar is onze trouwe sponsor Brasserie Le Nord weer beloond met een BIB Gourmand van Michelin.
Grégory & Lieke van Brasserie Le Nord danken alle gasten die iedere keer weer heerlijk komen eten in Bilthoven en natuurlijk ook hun team voor hun geweldige inzet.
Lees meer

Vrijdag 15/11 clubhuis afgesloten

Nieuwsafbeelding
7-11 |  
Op vrijdag 15 november a.s. is het clubhuis vanaf 17:00 uur gesloten in verband met het Dames 1/Heren 1 diner. Trainingen kunnen gewoon doorgaan, toegang tot de kleedkamers/lockers op deze dag via de zij ingangen.

Lees meer

17 november wordt de Blaashal weer opgezet! Help jij ook mee?

Nieuwsafbeelding
7-11 | Zondag 17 november is het weer tijd om de blaashal te plaatsen.  Dit gaat natuurlijk niet vanzelf en hebben wij jullie hulp hard nodig. Je hoeft niet technisch of handig te zijn, als je maar je handen uit de mouwen wilt steken.  Klik hier  https://youtu.be/X2eEgMCPSPE  voor
Lees meer

MA3 krijgt clinic Dames 1

Nieuwsafbeelding
6-11 | Afgelopen week heeft meisjes A3 een onwijs leuke clinic van Dames 1 gekregen!! Dankzij een van de ouders die dit had weten te bemachtigen tijdens het Heren1/Dames1 Restaurant van vorig jaar. Wie wilt dat nou niet? 
Lees meer

De Mol Relatiegeschenken

Nieuwsafbeelding
5-11 |

Relatiegeschenken 2019
Lees meer

Aanstaande zondag live muziek en erwtensoep bij dé streekderby SCHC H1 - Voordaan H1

Nieuwsafbeelding
4-11 | Aanstaande zondag 10 november om 14.45 uur speelt Heren1 dé derby in de Promotieklasse tegen Voordaan H1.
We hopen op een mooie, spannende wedstrijd. Er is live muziek en heerlijke erwtensoep. 
Kom je ook de mannen van SCHC en Voordaan aanmoedigen ?????

Lees meer

De blauwe kaart

Nieuwsafbeelding
4-11 | Anderhalf jaar geleden startte hockeyvereniging HDM met de blauwe kaart. Een initiatief, oorspronkelijk van het voetbal, dat als doel heeft de Sportiviteit & Respect op het veld te vergroten door de tegenstander na afloop van de wedstrijd een compliment te geven.  SCHC volgt het
Lees meer

Hoofdsponsor

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]