SCHC goes USA

Nieuwsafbeelding
13-12 | Op zaterdag 1 december was het zover: ;SCHC goes USA A- en Studentenfeest! Hèt evenement waar de jeugd elk jaar lang op zit te wachten en elk jaar is het dan ook meer dan geslaagd. Dit jaar hadden we wederom de vetste DJ’s, een leuk thema én was het zelfs uitverkocht. De sfeer zat er
Lees meer

Instituut Blankestijn / Rabobank Wilddiner 2018

Nieuwsafbeelding
12-12 | Het jaarlijkse wilddiner was afgelopen dinsdagavond in het clubhuis van SCHC. Ons fijne clubhuis heeft, dankzij Dave en zijn horecateam in samenwerking met Restaurant Le Nord, een sfeervolle kerstmetamorfose ondergaan. 
Lees meer

JD7 Kampioen!

Nieuwsafbeelding
11-12 | De mannen van JD7 hadden afgelopen zaterdag een verlate inhaalwedstrijd. Ze wisten wat ze moesten doen om op basis van doelsaldo kampioen te kunnen worden: Met minimaal 11 doelpunten verschil winnen. Geen gemakkelijke opgave! Bij rust stond het 7-0 en dat gaf veel vertrouwen. Toen Fletiomare zich
Lees meer

Zaalhockey op INDOOR schoenen - geen zwarte zolen

7-12 | Bij het spelen van zaalhockey, zijn zaalschoenen, verplicht. Zaalschoenen mogen geen zwarte zolen hebben.  Zorg ervoor dat je deze schoenen hebt en pas IN de zaal aantrekt!

Lees meer

Oranje dames selectie voor Pro League bekend!

Nieuwsafbeelding
6-12 | De selectie van de Oranje hockeysters voor de FIH Pro League is bekend. Bondcoach Alyson Annan heeft 32 speelsters geselecteerd voor het nieuwe internationale toernooi op de hockeykalender. 
Lees meer

De Ridder Hockey Indoor Xperience

Nieuwsafbeelding
10-11 | Leer beter zaalhockeyen, kom naar De Ridder Hockey Indoor Xperience!
Dit kamp staat in het teken van de meest belangrijke vaardigheden om een topspeler in de zaal te worden. Basistechnieken, coole trucs en uitdagende spelvormen.
Lees meer

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]