Kyra Fortuin maakt eerste doelpunten voor Oranje!

Nieuwsafbeelding
17-4 | Kyra Fortuin maakte zondag in Rotterdam in de Pro League-wedstrijd tegen de Verenigde Staten (7-1) haar eerste doelpunten voor Oranj e.
Lees meer

Voordelig naar FC Utrecht - Fortuna Sittard op woensdagavond 24 april

Nieuwsafbeelding
17-4 | Zin in gezellig avondje uit? FC Utrecht organiseert voor de tweede keer in haar geschiedenis 'De Hockeydag'. Hierbij biedt FC Utrecht alle hockeyclubs in de regio Midden-Nederland voordelige wedstrijdtickets aan voor de wedstrijd FC Utrecht - Fortuna Sittard. Deze wedstrijd wordt gespeeld op
Lees meer

PLEK VOOR MEISJES 8-TALLEN VOOR SEIZOEN 2019-2020!

Nieuwsafbeelding
17-4 | Er zijn voor seizoen 2019-2020 nog 3 plekken vrij voor 8-tal meisjes.
Heb je een dochter die graag wil hockeyen en geboren is tussen 1-10-2009 en 30-09-2010 meld haar dan aan via de site www.schc.nl .

Lees meer

Vanavond Juventus-Ajax kijken op SCHC!

Nieuwsafbeelding
16-4 | Kom vanavond  gezellig met je vrienden/team/familie Juventus-Ajax kijken in ons clubhuis op groot scherm vanaf 20.30 uur!!! 
Lees meer

SCHC Fundamentals meivakantie - hockeykamp

Nieuwsafbeelding
15-4 | De Ridder Hockey en SCHC slaan de komende 2 jaar de handen   ineen om voor de jeugd gave hockeykampen te organiseren!
​ Op onze clubpagina kan je de gehele planning voor 2019 zien!
https://www.deridderhockey.nl/schc/
Meivakantie 
Lees meer

Mosselavond 2019

Nieuwsafbeelding
13-4 | De mosselavond was weer een groot succes.  De mosselavond is een jaarlijks terugkomend festijn waarbij het bestuur de vrijwilligers op geheel eigen wijze bedankt voor hun inzet. Ook dit jaar weer werden de borden en glazen rijkelijk gevuld door de heren en dame van het bestuur.

Lees meer

Mosselpannetje en zilveren bal

Nieuwsafbeelding
13-4 | Op de mosselavond wordt traditiegetrouw een bepaalde commissie en bepaalde vrijwilligers apart in het zonnetje gezet.
Lees meer

M8E1 helpt de Nederlandse Dames aan een overwinning!!

Nieuwsafbeelding
11-4 | Op woensdagavond hebben de meisjes van M8E1 een topavondje gehad op Kampong tijdens de wedstrijd Nederland- China! Er werd maar liefst met 6-0 gewonnen (waarvan 3 goals van Caia en 1 van Xan)  ️ ... 
Lees meer

Nieuwe coach Heren 1

Nieuwsafbeelding
11-4 | PERSBERICHT
  Marieke Dijkstra nieuwe hoofdcoach SCHC Heren 1 Bilthoven 11 april 2019 – Marieke Dijkstra is per volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van SCHC Heren 1. Zij volgt Michiel van der Struijk op die de mannen van Stichtsche dan drie seizoenen onder zijn
Lees meer

Mooie hoofdrol voor Caia van Maasakker

Nieuwsafbeelding
11-4 | De Nederlandse hockeysters hebben het eerste Pro League-duel op eigen bodem overtuigend gewonnen. De ploeg van bondscoach Alyson Annan was op het veld van Kampong in Utrecht China met 6-0 de baas.
Lees meer

Gevonden!!!!!

Nieuwsafbeelding
11-4 | Deze tas is afgelopen zaterdag achtergebleven op veld 4, van welk team is deze tas met ballen, hesjes en pionnen?  Mail naar  [email protected]  

Lees meer

JC1 krijgt training van 2 internationals!!!

Nieuwsafbeelding
11-4 | Afgelopen vrijdag zijn de jongens van C1 verrast met een training van niemand minder dan Kampong internationals Lars Balk en Björn Kellerman (oud-SCHC).
Lees meer

NIEUW de SMEER CASE

Nieuwsafbeelding
11-4 |
De Smeer Case!! Gebruik m allemaal.  Iedereen weet hoe belangrijk het is om te smeren als de zon schijnt. Dus ook als je aan het hockeyen bent!! Voorkomen is beter dan genezen, dus smeren, smeren, smeren.........
Lees meer

Een vliegende start voor je eindexamenjaar

Nieuwsafbeelding
10-4 |
 
Doe jij in 2020 eindexamen? Begin in mei bij Instituut Blankestijn! Je krijgt in mei en juni ter voorbereiding op het eindexamenjaar voor VWO, HAVO of VMBO-T een intensief lesprogramma voor alle vakken. Studievaardigheden zijn een vast onderdeel in het
Lees meer

Verkeersmaatregelen Jan Steenlaan en omgeving in Bilthoven

Nieuwsafbeelding
9-4 | Na de meivakantie wordt op de Jan Steenlaan, Jan van Eijcklaan, Van Ostadelaan en Rembrandtlaan het tweerichtingsverkeer voor zowel langzaam als gemotoriseerd verkeer teruggebracht. Na de vakantie, op maandag 6 mei, begeleiden verkeersregelaars het verkeer in de nieuwe situatie.  
Lees meer

Hoofdsponsor

Instagram

SCHC TV

Club logo

Adres

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Postadres

Postbus 72
3720 AB Bilthoven
[email protected]