Vrijwilligers & Vacatures

Vrijwilligers gevraagd

Onderstaand een greep uit de openstaande vrijwilligersfuncties 

COMMISSIE SPORTIVITEIT EN RESPECT

ARBITRAGE COMMISSIE
Begeleiding van de jeugdscheidsrechters -en ouders- die zijn ingedeeld om te fluiten. Elke zaterdag zijn een aantal begeleiders aanwezig om de ingedeelde scheidsrechters te begeleiden. We zijn op zoek naar ouders die dit samen met ons willen doen. Dit houdt in dat je 3 tot 4x per jaar een dagdeel de begeleiding met een aantal mede commissieleden op je neemt. Wil je dit samen met ons doen stuur dan een mail naar [email protected]

BAR VRIJWILLIGERS:
Op zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur en op zondag tussen 09.00 en 12.00 uur bemannen we de BAR met vrijwilligers. Meld je aan, we hebben altijd enthousiaste, actieve mensen nodig. Leuk om te doen en leer de club ook eens van die kant kennen. Je kan zelf je diensten bepalen via de site of de app. Wil je meer weten mail naar [email protected], wacht niet langer en mail ons!!

COÖRDINATOR BALLENKINDEREN
Het verzorgen van een schema voor de ballenkinderen en hun begeleiders (een ouder uit C1/C2). Voor Heren en Dames 1, die in de hoofdklasse uitkomen. Dit schema maak je voor de competitie en voor de play-offs/outs. Deze oproep is vooral aan de ouders van C1 en C2, omdat de kinderen uit de C ook de taak van ballenkind vervullen.

KLEDINGCOMMISSIE
Je bent betrokken bij de werkafspraken met de contractpartijen over levering, kwaliteit, maatvoering en maakt een inventarisatie van de benodigde shirts, i.s.m. de ledenadministratie. Organisatie rondom de uitgifte van de shirts. 

WEDSTRIJDTAFEL OP ZATERDAG
Enthousiaste ouders gezocht voor de wedstrijdtafel die alle competitie-zaterdagen tussen 08.00 en 18.00 uur informatie geeft, helpt bij invullen van het digitaal wedstrijdformulier etc. Het zijn shifts van 2,5 uur per keer, 4 of 5 keer per jaar. De leukste manier om je club te leren kennen en leuk om te doen! Info en opgeven bij [email protected] Mariëtte van den Hoven. 

ZAALHOCKEY
De zaalhockeycommissie is op zoek naar mensen voor diverse functies in de commissie! Dus mail naar [email protected] 

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie, neem dan contact op met:
Contactpersoon vrijwilligersdesk:
Mariëtte van den Hoven - [email protected]

Hockey kan niet zonder vrijwilligers!
De vrijwilligersdesk is de schakel tussen vraag en aanbod van vrijwilligers. Het belangrijkste doel is het inventariseren van het vrijwilligers bestand dat we binnen Stichtsche hebben. De gegevens van leden die zich in willen zetten voor hun club SCHC worden in een databestand opgenomen, vervolgens wordt er bij een vacature binnen de club in dit bestand gezocht naar een geschikte kandidaat. De betreffende commissie zal dan zelf contact opnemen met eventuele kandidaten die hen door de vrijwilligersdesk zijn doorgegeven.

Vrijwilligers aanbod

Ieder lid of ouder van een jeugdlid wordt geacht zich actief als vrijwilliger binnen SCHC op te stellen. Indien men als lid, of ouder van een juniorlid, bijzondere interesse heeft om een bepaalde actieve vrijwilligersfunctie binnen Stichtsche te vervullen kan men zich hiervoor aanmelden bij de vrijwilligers-desk, [email protected]

MOSSELPAN
Elk jaar wordt tijdens de Mosselavond de "Stichtsche Mosselpan" uitgereikt aan een commissie of groep die dat jaar een extra PLUIM verdient.

Dat waren:

2007: Lustrum Commissie  SCHC ONE HNDRD

2008: KomBek Commissie

2009: Redactie/werkgroep LISA

2010: Evaluatiecommissie Jeugdselectie

2011: de Barhoofden

2012: Zaal Commissie

2013: Commissies Digitaal Wedstrijdformulier

2014: Sponsor Commissie

2015: Elftal Commissie Senioren

2016: Tuchtcommissie

2017: Benjamin Commissie

2018: Arbitrage Commissie (indeling, opleiding & begeleiding) 

Hoofdsponsor

Agenda

17-12 Wilddiner

Instagram

SCHC TV