Trimhockey

Trimhockey is binnen SCHC populair. Het voorziet voor senioren in een toenemende behoefte aan sportiviteit, ontspanning en gezelligheid in een niet-competitieve sfeer. Trimhockey is zowel interessant voor mensen die geen of weinig hockeyervaring als voor mensen die wel kunnen hockeyen maar geen competitie willen spelen. Bij Stichtsche trimmen we met gemengde teams. Iedereen met interesse en tijd is welkom: mannen en vrouwen van alle leeftijden, met of zonder hockeyervaring en zonder de verplichting om elke week te moeten komen!
Zie voor meer informatie over trimhockey bij SCHC onze eigen website:

De training
De trainer houdt rekening met het niveau van de groep op basis van leeftijd en fysieke gesteldheid. De training bestaat uit een warming-up, techniekoefeningen en/of conditietraining, gevolgd door onderlinge partijtjes. Tijdens deze partijtjes, op een heel of half veld, wordt vooral gelet op spelinzicht en effectiviteit. Beginnende trimhockeyers krijgen tijdens de partijtjes een coach aangewezen, en kunnen al snel een aardig balletje mee slaan.

Lid worden
Er spelen bij SCHC een kleine 200 trimmers. Geïnteresseerden kunnen drie keer binnen een maand vrijblijvend meetrainen, en daarna besluiten lid te worden. Lid worden van SCHC kan via het invullen van een inschrijfformulier, via de link lid worden. Kijk daarvoor rechts op de site. Meld bij aanmelding voor dinsdag deze dag op het formulier. Ook SCHC-leden die willen gaan trimhockeyen dienen dit te melden aan de ledenadministratie van SCHC.

Trainingstijden:
Maandag: 20.30 – 22.00 uur, veld 1 en 2.
Donderdag: 21.00 - 22.30 uur, veld 6.
 

Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV