Fysio spreekuur


Hockey is een sport die fysiek veel vergt van onze kinderen. De trainingen en de wedstrijden zijn intensief en het lijf is nog volop in ontwikkeling. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten, die we snel herkend en verholpen willen zien. Om dit te bewerkstelligen is er een samenwerking tussen SCHC en de Paramedisch Centrum Bilthoven.

Er is een gratis inloop Fysio-spreekuur toegankelijk voor alle SCHC leden. Het inloop spreekuur is bedoeld voor beoordeling van blessures en is kosteloos.

Is er als gevolg van een blessure een behandeling nodig, dan wordt er verwezen naar de eigen fysiotherapeut, indien nodig/gewenst wordt hiermee overlegd. Daarnaast wordt advies gegeven aan spelers/ouders en de trainer/coach over hoe om te gaan met de blessure. Het advies aan trainers/coaches zal geen medische informatie bevatten, maar wel een antwoord op de vraag met welke belasting de geblesseerde speler mag trainen en/of de wedstrijd spelen.
 
Locatie inloopspreekuur

Fysioruimte op kleedkamerniveau (kelder) in het clubhuis.

Het is ook mogelijk gebruik te maken van het spreekuur, online 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Kun je niet naar het fysiospreekuur komen, maar heb je toch een vraag? Je kan ons ook bereiken via het speciale mailadres: [email protected].

Voorbeeld: ik heb al 2 weken pijn aan mijn hiel (achillespees). Kan ik trainen en een wedstrijd spelen of moet ik rust nemen? Aarzel niet bij dit soort klachten stel je vraag. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.

Het spreekuur wordt ingevuld door:
Paramedisch Centrum Bilthoven - 030-2292326.
Op maandag en donderdag van 17.30 -18.30 uur

Voorkomen is beter dan genezen, bij twijfel aarzel niet en schakel de fysio in. Het is beter voor jezelf en voor je team!


 

Hoofdsponsor

 

Livestream


Wat fijn dat je hebt gekeken. Graag tot een volgende keer. 

Instagram

SCHC TV