Arbitrage


SCHEIDSRECHTERSCOMMISSIE

De scheidsrechterscommissie deelt de scheidsrechters in. De commissie leidt ook scheidsrechters op. Vanaf de B jeugd is elk jeugdlid verplicht het examen voor scheidsrechter te doen en de scheidsrechterskaart te halen. Ook ouders zijn welkom op deze gratis cursus.

De scheidsrechterscommissie organiseert elk seizoen een aantal cursussen en examens. De cursus duurt twee avonden en wordt gegeven door ervaren bondsscheidsrechters. Na de cursus volgt het examen. Je hoort direct of je geslaagd bent.

BEGELEIDING
Jij wordt als nieuwe scheidsrechter de eerste paar wedstrijden begeleidt door een ervaren scheidsrechter. De begeleider is een ervaren scheidsrechter die jou opvangt en begeleidt voor, tijdens en na de wedstrijd.

Wil jij als begeleider aan ons team worden toegevoegd: meld je dan aan [email protected]

VERANTWOORDELIJKHEID
Als je bent ingedeeld om te fluiten, ben je verplicht dit te doen. Ben je verhinderd, dan regel je zelf een vervanger. Kom je niet, dan volgt een sanctie.

Als je een jeugdwedstrijd moet fluiten, meldt je je d bij de wedstrijdtafel. Hier kan je een fluit en een scheidsrechters jas lenen. 

DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER:
Na afloop van de wedstrijd vul je de eindstand,  je naam en scheidsrechterskaartnummer in op het digitaal wedstrijd formulier. 
Met de wedstrijdcode die je als scheidsrechter ontvangt, onderteken je het formulier. 
Het DWF moet volledig worden ingevuld.

Wil jij ook scheidsrechter worden?
Stuur snel een mail naar: [email protected].
 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV