Wedstrijdsecretariaat


Wedstrijdsecretariaat jeugd

De competitie wordt door de Bond ingedeeld. Een van de taken van het wedstrijdsecretariaat Junioren is om de velden en de tijden in te delen en hierover contact te onderhouden met het wedstrijdsecretariaat van andere clubs.
 
Waterveld en kunstgras
Op SCHC hebben we vanaf het seizoen 2013-2014, 2 watervelden en 4 kunstgrasvelden.
De 1e A- en B- teams spelen wanneer hun wedstrijd door bondsscheidsrechters wordt gefloten, altijd op vaste tijden en in principe op het waterveld. 
Landelijk te spelen wedstrijden en IDC wedstrijden worden op water gespeeld.

Indeling
De indeling en tijden staan vanaf maandagavond 19.00 uur op de website van de KNHB (www.knhb.nl). Op de website van SCHC kunt u ook een overzicht van alle wedstrijden van SCHC bekijken. Hier wordt voor de thuiswedstrijden per wedstrijd gemeld op welk veld er op welk tijdstip en met welke scheidsrechters gespeeld wordt. Bij de uitwedstrijden wordt de vertrektijd gemeld en of de spelers een wit shirt aan moeten. Sinds het seizoen 2013-2014 is deze informatie ook te vinden via de SCHC app. 

Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)
Als het DWF niet op tijd goedgekeurd wordt (op de wedstrijddag), door coach/manager en beide scheidsrechters krijgt de club een boete. Deze zal worden doorberekend aan het team.
Let vooral goed op indien er gele of rode kaarten worden uitgereikt dat de gegevens correct worden aangevinkt in het DWF. 

Oefenwedstrijden
Als een team een weekend geen competitiewedstrijd heeft dan kan soms een oefenwedstrijd geregeld worden. Dit moet tijdig worden aangevraagd bij het wedstrijdsecretariaat [email protected].
Voor deze oefenwedstrijden dienen zelf scheidsrechters geregeld te worden. Dit in tegenstelling tot de competitiewedstrijden wanneer de scheidsrechterscommissie de scheidsrechters zal indelen.
 
Verzoeken
Bij verzoek om speciale wedstrijdtijden graag minimaal 3 weken van te voren een aanvraag indienen per e-mail naar [email protected]. Het verzoek kan overigens niet altijd gehonoreerd worden.

Wedstrijdsecretariaat senioren

Het wedstrijdsecretariaat senioren zorgt voor de veld- en tijdindeling van de thuiswedstrijden en het verzamelen van de informatie over de uitwedstrijden. Deze informatie staat tijdig op de website van de KNHB en van SCHC. 
Verzoeken voor speeltijden kunnen tot maximaal 2 weken voor aanvang van de te spelen wedstrijd ingediend worden. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]
Indien mogelijk wordt dan rekening gehouden met bestaande wensen.

De KNHB legt boetes op voor niet volledig/juist ingevulde en of tijdig goedgekeurde digitale wedstrijdformulieren.
Deze boetes zullen door SCHC op de betreffende teams verhaald worden.
  
Peter Visschedijk 
 
 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

SCHC TV