dames db header.jpg header site.jpg heren header.jpg
 
Actueel

Tips - sporten met warm weer

25-8 Tips om te sporten met warm weer
Sporten bij warmte is onverstandig en kan zelfs gevaarlijk zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven wij een aantal adviezen en informatie om te zorgen dat je verantwoord kunt blijven sporten. Ken wel je eigen grenzen. Stop als je lichaam het laat afweten.
Algemene tips
- Start niet te snel, zodat je lichaam aan de wa

Lees verder

Clubberichten

ALV - Save the date maandag 26 september a.s.

25-8De Algemene Ledenvergadering van SCHC zal plaatsvinden op maandag 26 september aanstaande om 20.00 uur in het clubhuis. We hopen u dan in grote getale te mogen begroeten. De agenda zal via de mail worden verzonden. 
Lees verder

Actueel

SCHC - shirt afhalen bij Hockey Republic

25-8De leden die in aanmerking komen voor een nieuw thuisshirt* kunnen dit  vanaf zaterdag 27 augustus  afhalen bij Hockey Republic in Utrecht. De leden die hun maat tijdig hebben doorgegeven zijn gegarandeerd van een shirt. Als dit niet gelukt is, dan kan het voorkomen dat de juiste maat niet direct leverbaar is.  *je komt in aanmerking als je hierover een mail hebt ontvangen.

Lees verder

Actueel

Materialen ophalen

23-8De bestelde trainings- en keepersmaterialen kunnen donderdag 25 augustus tussen 19.00 en 21.00 uur worden opgehaald in de 'Gasten Heren 1' kleedkamer.  Borg dient contant voldaan te worden. 3/6 en 8 tallen 100,- euro; junioren en senioren teams 150,- euro en trainingsmaterialen 50,- euro LET OP: Er zijn meer dan 100 teams die hun training- en keepersspullen komen halen. Zoveel mensen,

Lees verder

Jeugd

Trainingen Jeugd starten op 29 augustus!!!

Nieuws afbeelding

19-8 De trainingen voor het nieuwe seizoen van de jeugdteams STARTEN IN DE WEEK VAN 29 AUGUSTUS. Wil je komende week al met je team trainen, dan mag dat op jullie eigen trainingstijd, maar dan gezellig samen hockeyen zonder de trainer.

Lees verder

Jeugd

ML Hockeyschool trainingen gaan weer verder in september!

Nieuws afbeelding

18-8 Vanaf september 2016 gaat de ML Hockeyschool weer verder met een nieuwe serie van 10 top trainingen op SCHC.
Technische top trainingen onder leiding van toptrainers, waarbij ieder individu weer maximaal wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau. De inschrijvingen zijn weer in volle gang. Schrijf je snel in en voorkom een plaats op de wachtlijst!

Voor meer informatie

Lees verder

Diversen

Bar vrijwilligers gevraagd

Nieuws afbeelding

16-8Vanaf het nieuwe seizoen zal opnieuw een beroep gedaan worden op vrijwilligers voor de zaterdag en zondag morgen. Wat houdt het in: onder toezicht van Willem of Dave garant staan voor een bakkie troost, een ijskoud pilsje, een gezond broodje of een verdiende snack. Altijd al willen doen? nu je kans! in een shift van 2 of 4 uur op de zaterdag (hele dag) en de zondagmorgen. Aanmelden om in

Lees verder

Tophockey

OPEN TRAININGEN HEREN 2(resv.ovk)

Nieuws afbeelding

11-8 Heren 2 is nog op zoek naar enkele spelers die het team kunnen versterken. Het team komt uit in de reserve overgangsklasse en heeft een betrokken coach met ambitieuze plannen. Naast competitief hockey is er uiteraard ook genoeg ruimte voor gezelligheid! Voor spelers die interesse hebben is het mogelijk om een keer mee te trainen op de ‘open’ trainingen. Deze trainingen worden gehouden op Dinsdag

Lees verder

Jeugd

Ben jij onze nieuwe trainer, coach of manager?

20-6 SCHC zoekt ook dit jaar weer actieve en enthousiaste coaches, trainers en managers voor alle teams in de jongste jeugd en de hockeylijn. Dus heb je interesse en wil jij je volgend jaar (weer) inzetten?  Laat het ons weten. Aanmelden kan via onderstaande link, let op vul eerst de categorie in (coach/ trainer/ manager) : 
Lees verder

Jeugd

Kabouterhockey gaat weer van start!

Nieuws afbeelding

3-8
Op zondag 4 September 2016 beginnen de eerste Fortified Kabouterhockey trainingen van het seizoen. Kinderen van 3,5 tot 6 jaar zijn van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport. Het Fortified Kabouterhockey/Funkey is voor iedereen, dus je hoeft dus géén lid te zijn van de club!    Een impressie filmpje van het Kabouterhockey:

Lees verder

Jeugd

HW Hockeyboys

Nieuws afbeelding

3-8 Het is weer zover! De HW Hockeyboys inschrijvingen zijn geopend!

Dus ben je een jongen tussen de 8 en 12 jaar en twijfel je nog welke sport je echt leuk vindt? Dan is de HW Hockeyboys wellicht iets voor jou!
Of jou nou weinig of veel ervaring hebt met de hockeysport, de trainingen sluiten aan op elk niveau. En een professionele trainer zorgt ervoor dat je tijd

Lees verder

Diversen

Reünie! Op zaterdag 15 oktober vanaf 15:00 uur.

Nieuws afbeelding

27-6 Beste Leden, Reünisten en Oud-Leden van SCHC,
Op 22 november 2016 bestaat De Stichtsche Cricket en Hockey Club 110 jaar en daarom willen we een REÜNIE organiseren zodat leden uit alle vroegere jaargangen elkaar weer eens kunnen treffen rond of óp het veld in Bilthoven.
Natuurlijk zal dat onder het genot van een potje hockey, hapje, drankje en muziekje gebeuren.

Lees verder

Hoofdsponsor

Zoeken

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Kees Boekelaan 1
Bilthoven
030 – 228 27 00

Instagram